Otomobil

MINI Cooper SE otomatik aracın fiyat listesi belli oldu! Araç satış rekoru kırdı! MINI Cooper SE otomatik aracın fiyat listesi belli oldu! Araç satış rekoru kırdı! Otomatik araçlar manuel araçlara göre daha çok tercih ediliyor. Bunun ile birlikte MINI Cooper SE alacaklar ise aracın fiyatını merak ederken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi.
Türkiye'de bulunan elektrikli otomobillerin güncel fiyat listesi belli oldu! Türkiye'de bulunan elektrikli otomobillerin güncel fiyat listesi belli oldu! Elektrikli otomobiller Türkiye'de alıcıların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Bunun ile birlikte otomobillerin isimleri ve güncel fiyat listesi de belli oldu.
Renault duyurdu! Artık üretilmeyecek Renault duyurdu! Artık üretilmeyecek Renault otomobil firmasının duyurusunda artık elektrikli model aracını üretmeyeceğini açıkladı. İşte o model...
Otomotiv piyasası hareketlendi! Nissan ile Renault ortaklığı ortalığı kasıp kavuracak Otomotiv piyasası hareketlendi! Nissan ile Renault ortaklığı ortalığı kasıp kavuracak Küresel otomotiv pazarında hareketlilik devam ediyor. Hem piyanın hareketlenmesi hem de yeni araçların bir bir pazara girmesi ile firmalar arası yarış güçlenirken Nissan ile Renault ortaklığının güçlendiği bildirildi.
Otomobilde ekstra tuzağı! Araç alacakların dikkatine bu tuzağa düşmeyin! Otomobilde ekstra tuzağı! Araç alacakların dikkatine bu tuzağa düşmeyin! Son zamanlarda araç alacak olan vatandaşlar ikinci el araç fiyatlarının sıfır otomobillerde daha fazla olduğunu söylüyor ve bu duruma çözüm bulunması gerektiğini ifade ediyordu. Bakanlık bu hususta harekete geçti.
İkinci el araç alacaklar bu fırsatı kaçırmayın! Fabrika çıkışlı ikinci el araç sahibi olabilirsiniz! İkinci el araç alacaklar bu fırsatı kaçırmayın! Fabrika çıkışlı ikinci el araç sahibi olabilirsiniz! Sıfır otomobil fiyatlarının ardından birçok vatandaş ikinci el araca yöneldi. Renault ise ikinci el araç faaliyetlerini Türkiye’de devreye sokmayı başardı.
Yeni Renault Megane E-Tech yollara çıkıyor! 250 bin TL ödeyen hemen sahip olacak Yeni Renault Megane E-Tech yollara çıkıyor! 250 bin TL ödeyen hemen sahip olacak Türkiye'de araç fiyatları yükselmeye devam ederken bir yandan da yeni araçlar piyasaya sürülmeye devam ediyor. Son olarak Türkiye'de ön siparişe açılacağı bildirilen Renault Megane E-Tech modelinde fiyatlar merak edildi.
İkinci el otomobil alacakların dikkatine! Bu hususlar çok önemli alırken gözden kaçırmayın! İkinci el otomobil alacakların dikkatine! Bu hususlar çok önemli alırken gözden kaçırmayın! İkinci el otomobile yönelen birçok alıcı nelere dikkat edeceklerini merak ederken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi. Peki ama ikinci el otomobil alırken nelere dikkat edilmelidir?
Araç tutkunlarına model model açıklandı! Temmuz 2023 ucuzdan pahalıya otomobil fiyatları Araç tutkunlarına model model açıklandı! Temmuz 2023 ucuzdan pahalıya otomobil fiyatları Temmuz ayında güncellenen otomobil fiyatlarına KDV ve kur farkı zammı da eklendi. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler fiyat araştırması yaparken firmaların güncel ucuz ve pahalı modellerini Haber Ankara olarak derledik.
Voyah Free satışa çıktı! Çinli otomobil markasının Türkiye fiyatı belli oldu Voyah Free satışa çıktı! Çinli otomobil markasının Türkiye fiyatı belli oldu Çinli Voyah Türkiye piyasasına giriş yaptı ve gözler ise aracın fiyatına çevrildi. Peki ama Free modeliyle Türkiye pazarına giriş yapan otomobil markası ne kadar satılıyor?
Gümrükte araç fiyatlarına indirim geldi! Renault'un 2016 üretimi o modeli 375 bin liradan satılacak Gümrükte araç fiyatlarına indirim geldi! Renault'un 2016 üretimi o modeli 375 bin liradan satılacak Türkiye'de araç fiyatlarına her geçen gün yeni bir zam geliyor. Sıfır ve ikinci el araç piyasasında fiyatların artması ile alternatif satışlara yönelen vatandaşlara Ticaret Bakanlığı'ndan yeni bir ilan duyurusu geldi.
İkinci el otomobil alacakların dikkatine! O araçlar tercih edilmeli! İkinci el otomobil alacakların dikkatine! O araçlar tercih edilmeli! Sıfır otomobil fiyatlarının artması ile birlikte gözler ikinci el araç piyasasına çevrildi. Araç sahibi olmak isteyen birçok vatandaş ikinci araç piyasasını araştırmaya koyuldu. Peki ama en çok hangi araçlar tercih ediliyor?