Otomobil

Yeni elektrikli sedanı Luxeed özellikleri ile şimdiden büyüledi! Yeni elektrikli sedanı Luxeed özellikleri ile şimdiden büyüledi! Huawei, yeni elektrikli sedanı Luxeed'in müjdeyi verdi. Ve işte otomobil ile ilgili tüm bilinenler..
Türkiye'de satılan en ucuz spor otomobiller! Güncel 2023 Türkiye'de satılan en ucuz spor otomobiller! Güncel 2023 Son dönemde araç piyasasında yaşanan durumlardan ötürü, özellikle çoğunluğu genç bireylerden oluşan süper otomobil tutkunları için Türkiye sınırları içerisinde bulunan en ucuz spor otomobilleri sizler için derledik...
Bu fiyat kaçmaz! Fiat'tan uygun fiyatlı elektrikli araç geliyor! Bu fiyat kaçmaz! Fiat'tan uygun fiyatlı elektrikli araç geliyor! Elektrikli araçlara ilgi artmaya devam ederken otomobil üreticileri harekete geçti. Uygun fiyatlı elektrikli araçlar şimdiden piyasaya sürülmeye başlanırken bir araba markası alıcıları adeta şaşırtmayı başardı.
Uygun Fiyatlı Elektrikli Otomobil Rekabetinde Yeni Oyuncu! Fiat, Dacia Spring'e Karşı! Uygun Fiyatlı Elektrikli Otomobil Rekabetinde Yeni Oyuncu! Fiat, Dacia Spring'e Karşı! Stellantis Grubu markalarından olan Fiat ve Citroen, Avrupa pazarındaki Çinlilere karşı yeni uygun fiyatlı elektrikli modellerini piyasaya sürüyor.
Elektrikli otomobillerde şarj fiyatlarına zam geldi! Elektrikli otomobillerde şarj fiyatlarına zam geldi! Son dönemde piyasada dikkat çeken elektrikli otomobillerin şarj fiyatlarına zam geldi. Eşarj tarafından yapılan açıklamaya göre fiyatlarda güncellemeye gidildi.
Otomobillere bir zam daha! O araç 700 bin bandını aştı! Otomobillere bir zam daha! O araç 700 bin bandını aştı! Otomobil fiyatlarına zam gelmesinin ardından birçok vatandaş en uygun fiyatlı otomobili araştırmaya koyuldu. Egea son son zam ile 700 bin TL'yi aştı.
Sıfır otomobil satışında yenilikçi dönem başlıyor! Sıfır otomobil satışında yenilikçi dönem başlıyor! İlaçlardaki barkod benzeri bir sistemle sıfır araç üretiminden müşteriye kadar olan süreçler kontrol altına alınarak stokçuluk önlenecek. İkinci el piyasasında ise ilan sitelerine daha fazla sorumluluk gelecek.
Toyota Yeni Land Cruiser Prado Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak, fiyatı belli mi? Toyota Yeni Land Cruiser Prado Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak, fiyatı belli mi? Türkiye'de araç pazarına yeni araçlar girmeye devam ediyor. Araç piyasası genişlemeye devam ederken Toyota Yeni Land Cruiser Prado'nun Türkiye pazarına ne zaman gireceği belli oldu.
Sıfır araç sahibi olmak isteyenleri hızlandıran kampanya! 1,89 faizli kredi onaylandı Sıfır araç sahibi olmak isteyenleri hızlandıran kampanya! 1,89 faizli kredi onaylandı Türkiye'de artan sıfır araç fiyatları vatandaşın cebini zorlamaya devam ediyor. Firmalar müşterilerin dikkatini çekebilmek için çeşitli kampanyalara yer verirken Peugeot sıfır kilometre araç kampanyası başlattığını açıkladı.
Araç alacak ve satacakların dikkatine! O düzenlemeye uymazsanız 300 bin lira ceza! Araç alacak ve satacakların dikkatine! O düzenlemeye uymazsanız 300 bin lira ceza! Bilindiği üzere Ticaret Bakanlığı, son araç alım satımına düzenleme getirdi. Bunun ile birlikte otomobil piyasasında ise tüm dengeler değişmeye başladı. İşte otomobil piyasasında son durum.
Otomobil alacaklar için sevindirici haber! Fiyatlarda son 3 haftada düşüş trendi devam ediyor Otomobil alacaklar için sevindirici haber! Fiyatlarda son 3 haftada düşüş trendi devam ediyor Ticaret Bakanlığı'nın yeni düzenlemesiyle araç alım satımında kural ihlali cezaları arttırıldı. Kanun dışı ilan sayısında gözle görülür azalma kaydedildi.
En çok satılan otomobiller hangileri oldu? Temmuz ayı listesi açıklandı! En çok satılan otomobiller hangileri oldu? Temmuz ayı listesi açıklandı! Otomobil sektöründe haraketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte temmuz ayı listesi belli oldu ve en çok satılan otomobillerin isimleri de açıklandı.