Otomobil

Fiat Egea'nın en iyisi! Yeni Limited serisi fiyatı ve özellikleri Fiat Egea'nın en iyisi! Yeni Limited serisi fiyatı ve özellikleri Fiat'ın Türkiye'de büyük bir başarı yakalayan modeli Egea, yeni Limited özel serisi ile dikkat çekiyor. Hem sedan hem de Cross gövde tiplerinde sunulan bu özel seri, zengin donanımı, şık tasarım detayları ve yüksek teknolojisiyle öne çıkıyor.
Cumhurbaşkanı kararı ile sedan araçlarda ÖTV resmen sıfırlandı! Ford Focus 564 bin liradan alıcı bulacak Cumhurbaşkanı kararı ile sedan araçlarda ÖTV resmen sıfırlandı! Ford Focus 564 bin liradan alıcı bulacak Ülkemizdeki vergi yükü nedeniyle otomobil alırken ödenen ücretler cep yakıyor. Sıfır araç sahibi olmak isteyenler çeşitli fırsatları araştırırken sıfır otomobilde ÖTV indirimi Cumhurbaşkanı Kararı ile yayımlandı.
Hyundai'nin ve Türkiye'nin en ucuzu! i10 2023 Eylül ayı fiyat listesi ve özellikleri Hyundai'nin ve Türkiye'nin en ucuzu! i10 2023 Eylül ayı fiyat listesi ve özellikleri Hyundai'nin Türkiye pazarına sunduğu, bu yıl yenilenen ve makyajlı haliyle tekrardan alıcılarına sunulan yeni i10 modelinin güncel 2023 Eylül ayı fiyat listesini ve özelliklerini, Haberankara okurları için derledik.
Ekonomik sedan severler için 2023 Renault Taliant! Fiyatları ve özellikleri Ekonomik sedan severler için 2023 Renault Taliant! Fiyatları ve özellikleri Türkiye'deki yüksek enflasyonun etkisi olsa da, Renault Taliant 2023 modeli uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. C segmentindeki yerini sağlamlaştıran Taliant, Fiat Egea gibi rakipleriyle yarışmaya devam ediyor.
Peugeot yeni E-3008 Türkiye'de ne zaman, kaç liraya satılacak, özellikleri nelerdir? Peugeot yeni E-3008 Türkiye'de ne zaman, kaç liraya satılacak, özellikleri nelerdir? Ülkemizde araç piyasasında fiyatlar yükselmeye devam ediyor. Araç piyasasındaki yükseliş devam ederken yeni araçlar da tanıtılmaya devam ediyor. Sıfır araç pazarına dahil olan Peugeot yeni E-3008'in Türkiye'de ne zaman, ne kadara satılacağı merak edildi.
Mitsubishi'nin en küçüğü! Space Star fiyatları ve özellikleri Mitsubishi'nin en küçüğü! Space Star fiyatları ve özellikleri Mitsubishi'nin ailesinin en küçük üyelerinden biri olan Space Star, 2022 yılında Türkiye pazarında sadece tek bir model seçeneğiyle sunuluyor.
İlk arabasını alacaklara ÖTV sıfırlandı! Hyundai Bayon modelini 632 bin TL indirimli satacak İlk arabasını alacaklara ÖTV sıfırlandı! Hyundai Bayon modelini 632 bin TL indirimli satacak Türkiye'de vatandaşların merakla beklediği gelişmeler arasında yer alan sıfır otomobilde ÖTV indirimi yer alıyor. Belirli şartlara bağlı olan alınabilen ÖTV'siz araçlarda Hyundai'nin Bayon modelinde 632 bin liralık indirim açıklandı.
Türkiye'de SUV satışları patladı Türkiye'de SUV satışları patladı Türkiye'de SUV satışları 2023 yılında ikiye katladı. Yılın ilk 8 ayında geçen yıla oranla satışlarını ikiye katlayan SUV, toplamdan aldığı pay yüzde 50'ye yaklaştı.
O otomobil Türkiye'de ! Hem de 290 bin TL'ye O otomobil Türkiye'de ! Hem de 290 bin TL'ye Çin'in en büyük araba firmalarından biri olan Changan Alsvin Türkiye'de satışlarına başlıyor, hem de 290 bin TL'ye sıfır otomobil.
Fiat Panda 2023 Eylül ayı güncel fiyat listesi ve özellikleri Fiat Panda 2023 Eylül ayı güncel fiyat listesi ve özellikleri Fiat'ın en küçük ve ekonomik araçlarından biri olan Panda, 2023 modeliyle kullanıcılarla buluşmaya devam ediyor. Bu bağlamda Fiat markasının gözde otomobillerinden biri olan Panda modelini sizler için derledik.
Renault Eylül 2023 yeni fiyat listesini yayınladı Renault Eylül 2023 yeni fiyat listesini yayınladı Dünya'nın önde gelen araba markalarından olan Renault, ülkemizde parça sıkıntısının olmaması ve servis ağı özelliği ile en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.
Liste tamamen güncellendi! Ağustos ayında en çok satan otomobil marka model ve fiyatları belli oldu Liste tamamen güncellendi! Ağustos ayında en çok satan otomobil marka model ve fiyatları belli oldu Ülkemizde araç sahibi olmak isteyenler fiyat performans ürünlerini araştırmaya devam ediyor. Araç fiyatlarındaki durdurulamaz yükseliş yerini her ay yeni bir zamma bırakırken ağustos ayında en çok satılan araçlar belli oldu.