Otomobil

Ekim ayı engelli araç fiyatları açıklandı! ÖTV'siz otomobiller 300 bin bandında Ekim ayı engelli araç fiyatları açıklandı! ÖTV'siz otomobiller 300 bin bandında Enflasyon ve maliyetlerin artmasıyla gelen zamlar engelli araçlarını da vurdu. ÖTV indirimli araç satışı yapan Opel, Hyundai, Fiat, Renault ise yenilenen Ekim ayı fiyatları
Ekim 2023 Chery modellerinde fiyatlar güncellendi! Ekim 2023 Chery modellerinde fiyatlar güncellendi! Otomobil fiyatlarının artması ile beraber ekim ayındaki güncel fiyatlar merak edildi. Ekim ayı fiyatlarının belli olması ile birlikte firmaların resmi internet sitelerindeki rakamlar da yenilendi. Chery firması da güncel fiyat listesini yayımladı.
Yeni Hyundai i10 modelinde Ekim 2023 fiyatları belli oldu! Yeni Hyundai i10 modelinde Ekim 2023 fiyatları belli oldu! Ekim ayında güncellenen araç fiyatları merak ediliyor. Küçük ve konforlu araç segmentinde yer alan yeni Hyundai'nin i10 modelinde de fiyatlar güncellendi. Yenilenen i10 modelinin Ekim 2023 fiyatları belli olurken detayları derledik.
Honda fiyat listesi ve ekim kampanyaları belli oldu! Yüzde 0 faizle 200 bin liraya kadar kredi imkanı! Honda fiyat listesi ve ekim kampanyaları belli oldu! Yüzde 0 faizle 200 bin liraya kadar kredi imkanı! Ekim ayı ile birlikte sıfır araçlarda fiyatlar güncellenmeye başladı. Bu kapsamda, Honda fiyat listesi ve ekim kampanyaları da belli oldu! Yüzde 0 faizle 200 bin liraya kadar kredi imkanı verildi.
Volkswagen Ekim 2023 Fiyat Listesi Açıklandı Volkswagen Ekim 2023 Fiyat Listesi Açıklandı Dünyanın en büyük otomobil markalarından olan Volkswagen Ekim ayı fiyat listesini açıkladı. Yeni modelleri ile rağbet gören marka geçtiğimiz hafta teknik bir sıkıntı yüzünde fabrikada satışları durdurmuştu.
Bakan Ömer Bolat tarih verdi! 0 otomobillerde yüzde 20 düşüş Bakan Ömer Bolat tarih verdi! 0 otomobillerde yüzde 20 düşüş Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ikinci el ve sıfır araç piyasasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bolat, ikinci el araç fiyatlarında yüzde 15 düşüş olduğunu, 0 araçlarda ise yüzde 20 düşüş beklediklerini ifade etti.
Son dakika Benzine ikinci indirim yolda! Son dakika Benzine ikinci indirim yolda! Güncel akaryakıt fiyatları ile LPG, motorin ve benzin fiyatlarındaki zam ve indirimler gündemde. Benzine ikinci indirim bekleniyor.
Ekim 2023 Skoda araba fiyatları belli oldu! İşte en ucuz 0 Skoda araba Ekim 2023 Skoda araba fiyatları belli oldu! İşte en ucuz 0 Skoda araba Skoda'nın 0 araçlar için belirlediği 2023 Ekim güncel fiyatları belli oldu. İşte Skoda'nın Ekim 2023 fiyat listesi!
Eylül ayında otomobil sektöründe satış rekoru kırıldı!  Hangi araç ne kadar sattı? Eylül ayında otomobil sektöründe satış rekoru kırıldı! Hangi araç ne kadar sattı? 2023 yılı otomotiv sektörü için yüksek başlayıp yılın ilk 6 ayı fiyatlar zirvede seyretti. Bu duruma vatandaşların şikayetlerinin artması üzerine Ticaret Bakanlığı harekete geçmişti.
Otomobil piyasasında fiyatlar düşmeye başladı! En ucuz sıfır otomobiller açıklandı Otomobil piyasasında fiyatlar düşmeye başladı! En ucuz sıfır otomobiller açıklandı Yıl sonuna yaklaşılması ile birlikte otomotiv sektöründe fiyatlarda düşüş yaşanmaya başladı. Firmalar tarafından satışa sunulan en boş paket ve en ucuz otomobil fiyatlarını derledik.
Toyota ekim ayına özel kampanyaları başlattı! Sıfır otomobilde 180 bin TL indirim ve yüzde sıfır faizli kredi desteği Toyota ekim ayına özel kampanyaları başlattı! Sıfır otomobilde 180 bin TL indirim ve yüzde sıfır faizli kredi desteği Türkiye'de araç fiyatları bütçeleri zorlamaya devam ediyor. sıfır otomobilde fiyat yükselişi sürerken firmalar da satış yapabilmek adına çeşitli kampanyalara imza atıyor. Bu kapsamda ekim ayına özel Toyota'dan yeni bir kampanya duyuru geldi.
BYD Auto Türkiye'de hangi modelleri satacak, satışlar ne zaman başlayacak, fiyatlar ne kadar olacak? BYD Auto Türkiye'de hangi modelleri satacak, satışlar ne zaman başlayacak, fiyatlar ne kadar olacak? Türkiye araç pazarına birbirinden yeni marka ve modeller girmeye devam ediyor. BYD Auto'nun Türkiye pazarına giriş yaptığının açıklanması ile birlikte televizyonda da ilk reklamları yayımlanmaya başladı.