Otomobil

ÖTV’siz araç alımında limit 1 milyon 587 bin lira oluyor ÖTV’siz araç alımında limit 1 milyon 587 bin lira oluyor Engelli bireylerin ÖTV muafiyetli araç alımlarında 2024 yılı üst limiti belli oldu. Rakamın 1 milyon 600 bin liraya kadar çıkacağı aktarılırken detayları derledik.
Tesla'da indirim! Fiyatlarda 400 bin liraya yakın düşüş var Tesla'da indirim! Fiyatlarda 400 bin liraya yakın düşüş var Tesla Türkiye'de etkisini arttırmak için büyük bir indirime gitti. Firma, Model Y serisine ait araçlarda 400 bin TL'ye kadar fiyat düşürdü. İndirim sonrası en ucuz araç fiyatı 2.7 milyon liraya geriledi.
Toyota C-HR üretim hattından çıktı! İşte yeni nesil Toyota C-HR özellikleri Toyota C-HR üretim hattından çıktı! İşte yeni nesil Toyota C-HR özellikleri Türkiye otomobil pazarına yeni araçlar girmeye devam ediyor. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye'nin Sakarya'daki fabrikasında Türkiye'de üretilen ilk Şarj Edilebilir Hibrit (PHEV) otomobil olan yeni nesil Toyota C-HR üretim hattından çıktı.
Fiat Kasım ayı fiyat listesini yayımladı! Egea grubunun tamamına zam geldi Fiat Kasım ayı fiyat listesini yayımladı! Egea grubunun tamamına zam geldi Türkiye'de aile arabası olarak nitelendirilen ve otomotiv pazarının bel kemiği olan Fiat, Kasım ayına özel güncellenen fiyat listesini yayımladı.
Ekim ayında satışı gerçekleştirilen TOGG sayısı açıklandı! Ekim ayında satışı gerçekleştirilen TOGG sayısı açıklandı! Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'a olan ilgi devam ediyor. TOGG satışları hız kesmeden devam ederken yapılan resmi açıklama ile ekim ayında teslim edilen TOGG sayısı duyuruldu.
Toyota Corolla modeli için Kasım kampanyasında yüzde 0 faizle 200 bin TL taşıt kredisi duyuruldu! Toyota Corolla modeli için Kasım kampanyasında yüzde 0 faizle 200 bin TL taşıt kredisi duyuruldu! Araç sahibi olmak isteyen kişiler için Toyota, Kasım ayının ilk kampanyasını duyurdu. Detayları ile birlikte kredi ve indirim haberini resmi internet hesabından paylaştı.
BYD Auto Atto 3 modelinin Türkiye satış rakamı belli oldu! BYD Auto Atto 3 modelinin Türkiye satış rakamı belli oldu! Ülkemizdeki araç pazarına yeni marka ve modeller girmeye devam ediyor. BYD Auto'nun Türkiye pazarına giriş yapacağının açıklanması ile birlikte satılacak model ve bu modele ait fiyat da belli oldu.
Toyota'nın son fırsatından yararlanmak için tam 24 saatiniz var! Faizsiz kredi ve 180 bin TL indirim bayilerde Toyota'nın son fırsatından yararlanmak için tam 24 saatiniz var! Faizsiz kredi ve 180 bin TL indirim bayilerde Otomobil fiyatları artmaya devam ediyor. Sıfır kilometre otomobillerde fiyat yükselişi sürerken firmalar da daralma endişesi nedeniyle kampanya düzenliyor. Bu kapsamda ekim ayına özel Toyota'nın kampanyaları da devam ediyor.
Yüzde 100 elektrikli Jeep Avenger Türkiye pazarında! İşte elektrikli Jeep Avenger özellikleri ve fiyatı Yüzde 100 elektrikli Jeep Avenger Türkiye pazarında! İşte elektrikli Jeep Avenger özellikleri ve fiyatı Türkiye otomobil pazarına yeni araçlar girmeye devam ediyor. Yeni araçların pazara girmesi ile beraber fiyatları ve özellikleri de merak konusu oluyor. Son olarak Jeep'in elektrikli Avenger modeli de ülkemize giriş yaptı.
MG otomobil ekim ayına özel 0,49 faizle kredi ve 100 bin liralık takas seçeneği sunuyor! MG otomobil ekim ayına özel 0,49 faizle kredi ve 100 bin liralık takas seçeneği sunuyor! Türkiye'de araç fiyatları bütçeleri zorlamaya devam ediyor. Sıfır otomobil fiyatları yükselişini sürdürürken firmalar da satış yapabilmek üzere çeşitli kampanyalara imza atıyor. Bu kapsamda MG firması da yeni bir kampanya duyurusuna yer verdi.
İkinci el araç satışlarında yeni düzenleme! Ticaret Bakanı Ömer Bolat açıkladı İkinci el araç satışlarında yeni düzenleme! Ticaret Bakanı Ömer Bolat açıkladı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) tarafından derneğin genel merkezinde düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme toplantısında ikinci el araç fiyatları satışları ile ilgi açıklama yaptı.
Honda City modelinde ekim ayı güncel fiyat listesi belli oldu! Honda City modelinde ekim ayı güncel fiyat listesi belli oldu! Araç sahibi olmak isteyenler araştırmalarını sürdürürken Honda City modelinde güncel fiyat listesi belli oldu. Honda bayilerinde satışa sunulan City modeli, diğer Honda modellerine göre daha uygun fiyata satılırken modelin özellik ve fiyatını derledik.