Otomobil

Fiat'tan iddialı pikap modeli! Fiat Titano piyasaya giriş yaptı işte özellikleri Fiat'tan iddialı pikap modeli! Fiat Titano piyasaya giriş yaptı işte özellikleri Türkiye'de otomotiv sektörü genişlemeye devam ediyor. Sektöre yeni araç modelleri dahil olmaya devam ederken bir atak da Fiat'tan geldi. Fiat iddialı pick-up modeli olan Titano'yu tanıttı. Otomotiv piyasasına iddialı bir giriş yapan modelin özellikleri de belli oldu.
Renault’tan yeni açıklama! O araç Türkiye’de üretilecek Renault’tan yeni açıklama! O araç Türkiye’de üretilecek Renault Group, yeni Türkiye kararını açıkladı. Son model 4 yeni otomobilin üretim yeri Türkiye olacak.
Tesla Model 2 özellikleri neler, Tesla Model 2’nin fiyatı ne? Tesla Model 2 özellikleri neler, Tesla Model 2’nin fiyatı ne? Tesla’nın en ucuz modeli olma özelliği taşıyan Tesla Model 2 hakkında detayları paylaşan Elon Musk, heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Peki, Tesla Model 2 özellikleri neler, Tesla Model 2’nin fiyatı ne?
2023 yılında otomobil satışları rekor kırdı! İşte en çok satılan markalar 2023 yılında otomobil satışları rekor kırdı! İşte en çok satılan markalar 2023 senesinin sonuna gelinmesi ile birlikte otomobil piyasasında satışları düşen ve yükselen markalara yer verildi.
Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili Volkswagen Golf 2023 fiyatları belli oldu! Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili Volkswagen Golf 2023 fiyatları belli oldu! Türkiye’nin en çok satılan ve tercih edilen otomobil modellerinden biri olan Volkswagen Golf 2023’ün fiyatı belli oldu. İşte, yeni Volkswagen Golf 2023 fiyat listesi.
Aralık ayında TOGG modellerine zam geldi! Aralık ayında TOGG modellerine zam geldi! Türkiye’nin yerli otomobil markası Togg’un tüm modellerine KDV’de yapılan artış nedeniyle zam geldi.
Yeni Peugeot E-208 modelinin Türkiye pazarına gireceği tarih belli oldu! Yeni Peugeot E-208 modelinin Türkiye pazarına gireceği tarih belli oldu! Türkiye'de araç pazarına yeni otomobiller dahil olmaya devam ediyor. Otomobil almak isteyen vatandaşlar son model araçlarla ilgili araştırmalarını sürdürürken Yeni Peugeot E-208 modelinin Türkiye pazarına gireceği tarih belli oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Şu ana kadar 12 bin TOGG teslimatı yapıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Şu ana kadar 12 bin TOGG teslimatı yapıldı 3 haftalık aranın ardından gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan
Araç alacaklar dikkat! Elektrikli otomobillerin ÖTV matrahında düzenleme Araç alacaklar dikkat! Elektrikli otomobillerin ÖTV matrahında düzenleme Resmi Gazete aracılığı ile hükümet tarafından alınana kararlar kamuoyunun bilgisine sunulmaya devam ediyor. Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı kararları, tebliğler yayımlanırken bu kez otomobillerdeki ÖTV matrahlarında değişiklik yapıldığı bildirildi.
Tesla'nın Türkiye'deki batarya değişim ücreti oldu! Tesla'nın Türkiye'deki batarya değişim ücreti oldu! Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Türkiye'deki satışlarında, Tesla Model Y modelinin batarya değişim ücreti açıklandı. Türk YouTube yayıncısı Engin Özören'in paylaştığı bilgilere göre batarya değişim maliyeti 390 bin TL olarak kayda geçti.
Yeni Peugeot E-2008 Altın Direksiyon ödülüne layık görüldü Yeni Peugeot E-2008 Altın Direksiyon ödülüne layık görüldü Türkiye araç pazarında adından söz ettiren Peugeot, başarılı modelleri arasına bir yenisini daha ekledi. Marka, en başarılı modellerinden biri olan yeni Peugeot E-2008 ile "Altın Direksiyon" ödülüne layık görüldü.
Toyota Corolla'da fiyatlar yere çakıldı! Toyota Corolla'da fiyatlar yere çakıldı! Dünya genelinde çok satan otomobillerden biri olan Toyota Corolla, Türkiye'de de uzun yıllardır popüler modellerden biri olma özelliğini koruyor. Özellikle ailelerin tercih ettiği Corolla, güvenilir yapısı ve dayanıklılığı ile dikkat çekiyor.