Otomobil

Sıfır otomobilde akıllara ziyan kampanya! 180.000 TL indirimle Toyota Corolla! Sıfır otomobilde akıllara ziyan kampanya! 180.000 TL indirimle Toyota Corolla! Sıfır kilometre otomobilde Toyota Corolla fırsatı açıklandı. 180.000 TL indirim ile Toyota Corolla satışı yapılıyor. Toyota Corolla için en son indirimli fiyatlar ne kadar oldu?
Citroen'in dünyadaki en büyük pazarında Türkiye üçüncü sırada yer aldı! Citroen'in dünyadaki en büyük pazarında Türkiye üçüncü sırada yer aldı! Citroen Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım, Türkiye'yi Citroen’in dünyada en büyük 3’üncü pazarı haline getirdiklerini dile getirdi. Bu çerçevede büyüme rakamlarına ilişkin bilgiler veren Citroen, 2023'ü toplamda kaç adet satışla kapattıklarını da açıkladı.
TOGG'un yeni modeli T10F birbirinden iyi özellikleri ile göz kamaştırıyor TOGG'un yeni modeli T10F birbirinden iyi özellikleri ile göz kamaştırıyor TOGG'un yeni sedan modeli T10F modeli tasarımında özelliklerine kadar inceleyenleri kendine hayran bırakıyor. Türkiye'de kullanılan elektrikli araç modelleri arasında en uzun menzile sahip otobillerden biri olacak olan T10F en çok beğenilen özelliği bu oldu.
TOGG'un yeni modeli ne zaman satışa çıkacak, fiyatı ne kadar olacak? TOGG'un yeni modeli ne zaman satışa çıkacak, fiyatı ne kadar olacak? Türkiye'nin yerli ve milli aracı TOGG'a olan ilgi devam ediyor. TOGG modellerin trafikte artacağı tarihe ilişkin bazı sorularına yanıt arayan vatandaşlar da hem yeni TOGG modellerini hem de fiyatlarını merak ediyor.
Tesla'dan şok karar! O problem nedeniyle Çin'den 2 milyona yakın aracı geri çağırdı Tesla'dan şok karar! O problem nedeniyle Çin'den 2 milyona yakın aracı geri çağırdı Dünyanın önde gelen elektrikli araç üreticisi Tesla Çin'de satılan 1,6 milyon aracı geri çağırdı.
TOGG sahibi olmak isteyenlere duyuruldu! Genel sipariş dönemi başlıyor TOGG T10X sahibi olmak isteyenlere duyuruldu! Genel sipariş dönemi başlıyor Yerli aracımız TOGG'dan satın almak isteyen kişiler için yapılan son açıklama ile birlikte genel sipariş döneminin başladığı öğrenildi.
Sıfır araç sahibi olmak isteyenlere Toyota yılın ilk kampanyasını duyurdu! Sıfır araç sahibi olmak isteyenlere Toyota yılın ilk kampanyasını duyurdu! Yeni bir araç almak isteyen kişiler tarafından araştırılan araç kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Toyota, yeni modeli ile yılın ilk kampanyasını duyurdu.
Hyundai Ocak 2024 fiyat listesini yeniledi! i10 i20 Elantra Bayon Kona Tucson Santa FE Hibrit Ioniq 5 ve Ioniq 6 fiyat listesi belli oldu Hyundai Ocak 2024 fiyat listesini yeniledi! i10 i20 Elantra Bayon Kona Tucson Santa FE Hibrit Ioniq 5 ve Ioniq 6 fiyat listesi belli oldu Ülkemizde otomobil piyasasında yaşanan yükselişler aralık ayında yerini indirimlere bırakmıştı. Artan fiyatlar ve kredi faizlerindeki yükselişler nedeniyle otomobil sektöründe yaşanan daralma endişesi bir dizi indirim haberini beraberinde getirmişti. 2024 yılına girmemizle birlikte firmaların güncel listeleri merak edilirken Hyundai Ocak 2024 fiyat listesini açıkladı.
Hyundai Kona'dan üzen haber geldi! Test esnasında faciadan dönüldü Hyundai Kona'dan üzen haber geldi! Test esnasında faciadan dönüldü Hyundai hayranlarını üzen haber duyuruldu. Hyundai'nin son serilerinden Kona modelinde, test aşamasında faciadan dönüldü. Hatanın tespiti ardından ise otomobillere yönelik üzen haber açıklandı.
Yabancı plakalı taşıtlar Türkiye'de aralıksız kaç yıl kalabilecek? Yabancı plakalı taşıtlar Türkiye'de aralıksız kaç yıl kalabilecek? Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan bazı kararlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Yabancı plakalı taşıtların Türkiye'de kaç yıl kalabileceğini merak eden vatandaşlar araştırmalarına başladı. Konuyla ilgili alınan kararı derledik.
Yeni Opel Combo Elektrik ve Zafira Elektrik özellikleri ile dikkat çekiyor! Yeni Opel Combo Elektrik ve Zafira Elektrik özellikleri ile dikkat çekiyor! Otomotiv piyasası yakından takip ediliyor. Ülkemize yeni otomobil marka ve modelleri girmeye devam ederken Opel'in yüksek teknolojiyle donatılmış elektrikli motoruyla güçlendirilen yeni Combo Elektrik, araç sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekiyor.
Tesla ardından Toyota da araçlarını geri çağırıyor! Tesla ardından Toyota da araçlarını geri çağırıyor! Otomobil devi Tesla, geçtiğimiz günlerde otopilot sorunu nedeniyle 2 milyondan fazla aracı geri çağırmak zorunda kalmıştı. Bir diğer otomobil devi Toyota da, 1 milyondan fazla aracını geri çağırıyor! Detaylar haberimizde...