Otomobil

TOGG alacaklar için duyuru geldi! Bu yıl çekiliş yok, kısa sürede teslimat var TOGG alacaklar için duyuru geldi! Bu yıl çekiliş yok, kısa sürede teslimat var Türkiye'nin ilk yerli aracı olan TOGG alacak kişiler için bugün yapılan son açıklamalarda 2024 yılı için çekiliş yerine artık kısa süre içerisinde teslim sürecinin başladığı ifade edildi.
Dünyaca ünlü otomobil devi Mercedes-Benz elektrikli otomobil kararından vazgeçti Dünyaca ünlü otomobil devi Mercedes-Benz elektrikli otomobil kararından vazgeçti Dünyanın en köklü ve prestijli otomobil markaları arasında gösterilen Alman Mercedes Benz markası daha önce açıkladığı 2030 yılından sonra elektrikli araçtan başka türde araç satma kararından geri döndüğünü açıklamıştı.
Renault 5 E-Tech elektrikli modelini Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtacak! Renault 5 E-Tech elektrikli modelini Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtacak! Uluslararası otomobil pazarına yeni modeller dahil olmaya devam ediyor. Yeni otomobil modelleri araç sahibi olmak isteyenlerin gündeminde yer alırken Renault'ın yeni modeli olan 5 E-Tech'in Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtılacağı duyuruldu.
MG'den duyuru! MG4 için Eşarj eşliğinde şarj hediyesi başlıyor MG'den duyuru! MG4 için Eşarj eşliğinde şarj hediyesi başlıyor MG Türkiye, kullanıcılarını sevindiren duyuruyu yaptı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, MG4 için Eşarj eşliğinde şarj hediyesi kampanyası başlamaya hazırlanıyor.
Ayağımı yerden kessin diyenlere özel 10 bin TL taksitle satılacak! Sıfır kilometre araçta görülmemiş fiyat Ayağımı yerden kessin diyenlere özel 10 bin TL taksitle satılacak! Sıfır kilometre araçta görülmemiş fiyat Sıfır otomobil fiyatları artmaya devam ediyor. Sıfır araçlarda yaşanan fiyat artışları vatandaşların nakde olan ihtiyacını artırırken şubat ayına özel fırsatlar da araştırma konusu oldu. 10 bin TL taksitle sıfır kilometre araç alımının önü açılırken detaylar da belli oldu.
Otomobil tutkunlarının ağzını açık bırakan 2025 Model Porsche Taycan'ın tanıtımı yapıldı Otomobil tutkunlarının ağzını açık bırakan 2025 Model Porsche Taycan'ın tanıtımı yapıldı Dünyanın en köklü ve bilinen araba markalarından Porsche yeni arabasını tanıttı. 2025 Model Porsche Taycan elektrikli araçların geldiği son noktayı gözler önüne seriyor.
Cumhurbaşkanı imzası ile onaylandı! Yayla gibi aracım olsun diyenlere ÖTV'siz Renault Captur satışı başladı Cumhurbaşkanı imzası ile onaylandı! Yayla gibi aracım olsun diyenlere ÖTV'siz Renault Captur satışı başladı Ülkemizde artamaya devam eden sıfır araç fiyatları nedeniyle vatandaşın nakde olan ihtiyacı arttı. Nakit ihtiyacını bankaların kredileri aracılığı ile gidermek isteyen vatandaşlar da yükse faizler nedeniyle kredi çekmezken ÖTV'siz araç satışında Renault'un Captur modeli önemli bir alternatif oluşturdu.
Suzuki şubat ayında Swift Hibrit modelini yüzde sıfır faizli kredi seçeneği ile satışa sundu Suzuki şubat ayında Swift Hibrit modelini yüzde sıfır faizli kredi seçeneği ile satışa sundu Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar şubat ayına özel fırsatları araştırıyor. Şubat ayında yapılan kampanyalar vatandaşların gündeminde yer alırken Suzuki'den sıfır araç skalasına özel kampanya duyurusu geldi ve bu çerçevede Swift Hibrit modelinin sıfır faizli kredi seçeneği ile satışa sunulacağı aktarıldı.
Araç alacaklara kampanyanın hası geldi! Şubat ayında Suzuki sıfır araç sahibi yapıyor Araç alacaklara kampanyanın hası geldi! Şubat ayında Suzuki sıfır araç sahibi yapıyor Araç sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş şubat ayına özel fırsatları araştırıyor. Şubat ayında yapılan kampanyalar vatandaşların radarına girerken Suzuki'den sıfır araç skalasına özel kampanya duyurusu geldi.
Bu araçların satışları resmen azaldı sektör alarm veriyor! Artık kimse tercih etmiyor nedeni herkesi şaşırtacak cinsten Bu araçların satışları resmen azaldı sektör alarm veriyor! Artık kimse tercih etmiyor nedeni herkesi şaşırtacak cinsten Otomotiv pazarına olan ilgi devam ederken fiyatlar nedeniyle satış rakamları düşmeye devam ediyor. Sektörde yaşanan daralma endişesi nedeniyle çeşitli kampanya haberleri peş peşe gelirken son dönemin trendleri arasına giren elektrikli araçların satış rakamlarına ilişkin dikkati çeken bir veri ortaya çıktı.
Resmi veriler açıklandı ağızlar açık kaldı! En az o ilde bulunuyor rakamlara inanamayacaksınız Resmi veriler açıklandı ağızlar açık kaldı! En az o ilde bulunuyor rakamlara inanamayacaksınız Türkiye'de trafiğe kayıtlı araç sayısı merak ediliyordu. Trafiğe kayıtlı araç sayısı değişiklik göstermeye devam ederken TÜİK bu kez ülkemizde en az araç kaydı bulunan ili açıkladı. Veriler merak konusu olurken detaylar da herkesi şaşırttı.
Kampanyanın kampanyası geldi! Otomobilde 0,99 faizli kredi müjdesi verildi Kampanyanın kampanyası geldi! Otomobilde 0,99 faizli kredi müjdesi verildi Otomobil firmaları şubat ayını kampanyalarla karşıladı. Şubat ayında birbirinden farklı kampanyalara imza atılırken bu kampanyalara bir yenisi de Opel firması tarafından eklendi. Geniş araç skalasında kampanyalar duyuruldu.