Otomobil

2024 model Toyota Corolla için güncel fiyat listesi belli oldu! 2024 model Toyota Corolla için güncel fiyat listesi belli oldu! Türkiye'nin en çok tercih edilen otomobil markalarından biri olan Toyota Corolla için güncel fiyat listesi belli oldu. En ucuz ve en pahalı modeli açıklandı.
Türkiye SUV otomobillerden vazgeçmiyor Türkiye SUV otomobillerden vazgeçmiyor Son yıllarda ülkemizdeki otomobil satışlarında yapılan incelemede en çok tercih edilen otomobil gövde tipi belli oldu. SUV bu konuda liderliğini sürdürdü.
2025 Renault Captur baştan sona yenilendi! Yeni Renault Captur özellikleri neler? 2025 Renault Captur baştan sona yenilendi! Yeni Renault Captur özellikleri neler? Türkiye'de otomotiv sektörü yenilenmeye ve gelişmeye devam ediyor. Renault, çok sattığı SUV modeli Captur'da yeniliğe gitti. Renault Captur tasarımı ile baştan sona yenilenirken yeni özellikleri de merak konusu oldu.
Chery Nisan 2024 fiyat listesi açıklandı! İşte Chery modellerinde güncel fiyat listesi Chery Nisan 2024 fiyat listesi açıklandı! İşte Chery modellerinde güncel fiyat listesi Türkiye otomotiv pazarında önemli bir konuma sahip olan Çinli otomobil üreticisi Chery, son dönemde araç sahibi olmak isteyenlerin radarında yer alıyor. Chery'nin alıcıları Nisan 2024 tarihi ile güncel satış rakamlarını merak ederken liste fiyatları da güncellendi.
Ocak - Mart döneminde en çok satılan otomobil modelleri belli oldu! Ocak - Mart döneminde en çok satılan otomobil modelleri belli oldu! Türkiye'de 2024 yılının ilk 3 ayını kapsayan araç satış verileri açıklandı. Bu yıl Ocak - Mart döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarında en fazla satışı yapan modeller tek tek açıklandı.
TOGG Türkiye'de elektrik satışlarında zirvede yer aldı TOGG Türkiye'de elektrik satışlarında zirvede yer aldı Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobil markası TOGG vatandaşlar tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Edinilen bilgiye göre rakamlarla da bu ilgi doğrulandı
Fiat bayram öncesi kaçırılmayacak sıfır araç kampanyasını duyurdu! Sınırlı sayıda indirim imkanı Fiat bayram öncesi kaçırılmayacak sıfır araç kampanyasını duyurdu! Sınırlı sayıda indirim imkanı Sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler için Fiat tarafından yapılan duyuru ile birlikte sıfır araç kampanyasının Nisan ayında devam edeceği ifade edildi.
Türkiye'nin en çok satan SUV modelleri belli oldu! İşte vatandaşın SUV tercihi Türkiye'nin en çok satan SUV modelleri belli oldu! İşte vatandaşın SUV tercihi SUV modeller satışlarının zirvesini yaşıyor. Türkiye'de büyük bir kitlesi bulunan SUV modeller adeta yok satıyor. Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV modelleri merak edilirken güncel liste de belli oldu.
ODMD Mart ayı araç satış verilerini açıkladı! Otomobil pazarında ilk çeyrek rekoru kırıldı ODMD Mart ayı araç satış verilerini açıkladı! Otomobil pazarında ilk çeyrek rekoru kırıldı Türkiye otomotiv pazarı, rekorlar ile kapanan geçen yılın ardından, yeni yılın ilk çeyreğini de büyüme ile geride bıraktı. ODMD verileri son dakika olarak açıklanırken mart ayı araç satış verileri de belli oldu.
Araç sahibi olmanın tam zamanı! Opel Nisan ayına özel düşük faizli kredi kampanyasını duyurdu Araç sahibi olmanın tam zamanı! Opel Nisan ayına özel düşük faizli kredi kampanyasını duyurdu Nisan ayına girilmesi ile birlikte otomobil markaları tarafından da araç kampanyaları duyurulmaya başlandı. Opel, bugün yayımladığı kampanyasına özel düşük faizli kredi vereceğini açıkladı.
Fiat yüzde yüz elektrikli aracı Topolino 'yu satışa sundu! Fiat yüzde yüz elektrikli aracı Topolino 'yu satışa sundu! Araç severlerin performansını merak ettiği Topolino Türkiye pazarına girdi. Citroen Ami ile kıyası yapılan Topolino sempatik görünüşü ve ulaşımda sağlayacağı kolaylık ile ön plana çıkıyor.
Mart ayı bitmeden otomobil sahibi olabilirsiniz! Suzuki faizsiz kredi desteğini duyurdu Mart ayı bitmeden otomobil sahibi olabilirsiniz! Suzuki faizsiz kredi desteğini duyurdu Suzuki'nin resmi internet adresi üzerinden yapılan duyuru ile birlikte belirli modelleri için Mart ayı kampanyasının devam ettiği ifade edildi.