Zam öncesi Renault Clio güncel fiyatları dikkat çekiyor!

Sıfır kilometre otomobiller için yeni bir zam furyasının başlamak üzere olduğu bildirilirken araç alacakların ellerini çabuk tutmaları istendi. Renault Clio zam öncesi kaç TL fiyatla satılıyor?

Zam öncesi Renault Clio güncel fiyatları dikkat çekiyor!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında araç sahibi olmak isteyenleri zorlu bir süreç bekliyor. Otomobil sektörü Türkiye’nin can damarlarından birisini oluşturuyor. Sektör ayakta kalmak için araç satışlarını artırmanın yollarını arasa da araç fiyatlarına maliyetlerle oluşan tutarların yansıtılması mecburi oluyor. Bu çerçevede de araç fiyatlarına düzensiz periyotlarda zam uygulanıyor.

SEKTÖR YENİ ZAMLARI HESAPLIYOR!

Otomobil fiyatları için yeni zamların hesaplanmaya başlandığı biliniyor. Eylül ayı boyunca artan maliyetler araçların fiyatlarına yansıtılıyor. Firmaların maliyetleri tam olarak fiyatlara yansıtmadıkları da biliniyor. Araç fiyatlarının çok yükselmesi satışlar üzerinde olumsuz etki yaptığı için bu tercih edilmek istenmiyor. Bu da yeni zamları hesaplarken firmaların elini kolunu bağlıyor. Ekim ayının başında açıklanması beklenen zamların bundan dolayı yüzde 5 ile sınırlandıralabileceği kaydedildi.

RENAULT CLİO FİYATLARINDA SON DURUM

Renault Clio için firmanın açıklamış olduğu ve şu anda da uygulanan fiyat listesi incelendiğinde üç versiyonun satışta olduğu görülüyor. Buna göre Renault Clio fiyatları 1.189.900 TL’den başlayıp 1.665.000 TL’ye kadar yükselebiliyor. Bu fiyat aralığında satışlar yapılmaya devam edilirken Ekim ayı girdiğinde bu fiyatların bir miktar yükselebileceği kaydediliyor.

Öte yandan Renault Clio firma açısından da oldukça önemli bir model olarak da dikkat çekiyor. Bu araç fiyat performans ürünü olarak değerlendirildiği için satış rakamları diğer modellere göre daha yüksek olabiliyor. Ayrıca ÖTV muafiyeti ile de Renault Clio satın almak mümkün olabiliyor. Bu hakka sahip olanlar en üst versiyon hariç olmak üzere Renault Clio satın alırken ÖTV ödemeden araçlarına sahip olabiliyorlar.

SONRAKİ HABER