Yolların yeni fatihi Alfa Romeo Junior ön satışa çıktı! İşte Türkiye fiyatı

Otomobil pazarı yeni çıkan sıfır araç modelleri ile büyümeye devam ederken Alfa Romeo Junior ön satışa çıktı. İşte Türkiye ön sipariş fiyatı...

Yolların yeni fatihi Alfa Romeo Junior ön satışa çıktı! İşte Türkiye fiyatı

Araç fiyatlarında son dönemde hızlı yükseliş sona ermiş, fiyatlar yerini düşüşe bırakmıştı. Özellikle de taşıt kredisi faiz oranlarında yaşanan yükselişin ardından vatandaşların talebi zorunlu olarak kesilmiş, düşen talep ve daralan pazar nedeniyle sıfır araç fiyatlarında düşüş yaşanmaya başlandığı gözlemlenmişti.

ALFA ROMEO JUNİOR TÜRKİYE SATIŞ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

AlfaRomeo'nun sportif kompakt spor otomobili 'Junior', Türkiye'de ön satışa sunuldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, model, AlfaRomeo Tasarım Merkezi (Centro Stile AlfaRomeo) imzasını taşıyor. Mobil, konfor, bağlantı ve sürüş dinamiklerinde teknolojilerle stili bir araya getiren otomobil, aynı zamanda sportif sürüşü konforla bir arada sunuyor ve 400 litrelik bagaj hacmiyle segmentinde fark yaratıyor.

Modelin yüzde 100 elektrikli versiyonu 'Elettrica' 1 milyon 549 bin lira, hibrit motorlu versiyonu 'Ibrida' ise 1 milyon 649 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Tanıtıma özel donanım paketi Elettrica Speciale 1 milyon 699 bin 900 lira, hibrit motorlu versiyonu Ibrida Speciale ise 1 milyon 849 bin 900 lira fiyattan satılacak. Tanırıma özel versiyonları Elettrica Speciale ve Ibrida Speciale 13 Eylül'den itibaren online satış kanalı üzerinden siparişe açılıyor.

Yolların yeni fatihi Alfa Romeo Junior ön satışa çıktı! İşte Türkiye fiyatı

Ön siparişe özel olarak düzenlenen kampanyada online satış kanalı üzerinden verilen siparişlerde sunroof hediye edilirken aynı zamanda isteyen kişilere de 50 bin liraya varan fiyat avantajı sunulacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER