Yerli üretim SUV Hyundai Bayon özel müşterilere 682.000 TL'ye satılıyor!

Sıfır kilometre otomobil satın alırken ÖTV muafiyeti hakkı olan kişilere özel fiyat ile Hyundai Bayon satışları başladı.

Yerli üretim SUV Hyundai Bayon özel müşterilere 682.000 TL'ye satılıyor!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Bu çerçevede otomobil firmaları özel fiyatlar açıklamış oldukları gibi özel müşterilere de farklı imkanlar sunuyorlar. Bu özel müşteriler özel durumlarından dolayı ÖTV muafiyeti hakkına sahip olan kişilerden oluşuyor. Hyundai firması da çok satan SUV modeli olan Hyundai Bayon için bu müşterilere uygun bir fiyat seçeneği sunuyor.

ÖTV MUAFİYETİ İLE SIFIR KİLOMETRE ARAÇ ALIMI

ÖTV muafiyeti özel durumu olan kişilere devletin sağlamış olduğu bir haktır. Bu haktan yararlanmak isteyenler kendilerine sunulan bu imkan ile çok daha uygun fiyata sıfır kilometre otomobil sahibi oluyorlar. Bu çerçevede müşterilerin önce bu ÖTV muafiyeti olup olmadığına bakılıyor. Devlet yüzde 90 ve üzerinde engele sahip olan kişilere ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil satın alma izni veriyor. Bu kişiler için ise otomatik vitesli araçlar uygun olduğu için bu özelliğe sahip araçlar gündeme geliyor.

ÖTV muafiyeti belgesine sahip olan kişiler 1.591.200 TL’ye kadar satış fiyatı olan otomobilleri ÖTV ödemeden satın alabiliyorlar. Bu araçları satın alan kişiler araç tecil tarihinden itibaren 5 yıl boyunca bu hakkı bir daha kullanamıyorlar. Bunun tek bir istisnası bulunuyor. Eğer bu 5 yıllık süre dolmadan araç kazaya karışıp kullanılamaz hale gelirse o zaman bu kişilere devlet ÖTV muafiyeti ile otomobil satın alma hakkı için 5 yıllık sürenin beklemesini beklemiyor.

HYUNDAİ BAYON ÖZEL FİYAT!

Hyundai Bayon yerli üretim bir SUV olarak dikkat çekiyor. Bu aracın otomatik vitesli versiyonu şu anda 1.230.000 TL’ye satılıyor. ÖTV muafiyeti hakkı olanlar ise bu aracı sadece 682.000 TL ödeme yaparak satın alabiliyorlar. ÖTV maliyeti tamamen ortadan kaldırıldığı için Hyundai Bayon’un fiyatı çok uygun bir hale gelebiliyor. Bu fiyatların ay sonuna kadar geçerli olacağının unutulmaması gerekiyor.

SONRAKİ HABER