Yerli üretim sıfır araba! Hyundai i20 1 Milyon TL altı fiyatla satışa çıktı!

Sıfır kilometre otomobil fiyatları araştırılmaya devam ediliyor. Hyundai i20 için en güncel fiyatlar ne kadar oldu?

Yerli üretim sıfır araba! Hyundai i20 1 Milyon TL altı fiyatla satışa çıktı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında yeni fiyatlar uygulanmaya devam ediliyor. Eylül ayında yapılan zamların ardından otomobil fiyatlarında bir miktar yükselme meydana geldi. Bu yeni fiyatlardan satışlar devam ederken bu fiyatların da uzun süreli olmayacağı biliniyor. Ekim ayının başlaması ile sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına yeni zamların geleceği tahmin ediliyor. Bundan dolayı araç satın alma planı olanların bu ay sona ermeden araçlarını almaları tavsiye ediliyor.

HYUNDAİ i20 İÇİN FİYATLAR BELLİ OLDU!

Hyundai i20 firmanın en beğenilen modelleri arasında yer alıyor. Spor görüntüsü ile Hyundai i20 oldukça tutuyor. Bu aracın fiyatında yerli üretim avantajı da bulunuyor. Üretimi Türkiye’de yapıldığı için muadili olan ithal araçlara göre daha uygun fiyatlı olan Hyundai i20 bu açıdan tercih edilebiliyor.

Hyundai i20 için açıklanan son güncel fiyat listesine göre en düşük fiyatın 979.000 TL olduğu açıklandı. Modelin en pahalı versiyonu ise 1.281.000 TL’ye satılıyor. Arada iki versiyon daha bulunurken onların fiyatları da 1.094.000 TL ve 1.199.000 TL olarak ilan edildi. Bu açıklanan fiyatların içerisinde kampanya indirimleri de yer alıyor. Normalde bu araçlar için satış fiyatları daha yüksek seviyede bulunuyor.

Hyundai i20 halen daha 1 Milyon TL barajının altında satın alınabilecek otomobiller arasında yer alıyor. Bu imkan kampanya indirimi ile sağlanırken müşteriler oldukça kazançlı çıkabiliyor. Çoğu firmada 1 Milyon TL’nin altında satılan otomobil modeli kalmadı.

Öte yandan Hyundai i20’nin tüm versiyonları ÖTV muafiyeti hakkı ile satın alınabiliyor. Bu hakka sahip olanlar araç alımlarında ÖTV ödemesi yapmıyorlar. Bu durumda da araç fiyatları yaklaşık yüzde 40 oranında ucuzluyor. ÖTV muafiyeti ile Hyundai i20 alacakların firmanın yetkili bayileri ile iletişime geçmeleri gerekiyor.

SONRAKİ HABER