Yeni Toyota Yaris Cross, Haziran ayında Türkiye'de satışa sunulacak

Türkiye'deki araba severleri heyecanlandıran gelişme Toyota Türkiye tarafından verildi. 3 yıl önce ilk kez tanıtılan Toyota Yaris Cross yenilenen versiyonu ile yollara çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni Toyota Yaris Cross, Haziran ayında Türkiye'de satışa sunulacak

Dünyaca ünlü otomobil üreticisi Toyota, Türkiye pazarında da aktif olarak rol alan markalardan birisi olarak biliniyor. Yıllar geçmesine rağmen halen ülkemizde yollarda araçları bulunan Toyota yeni modellerini de Türk müşterileri ile buluşturuyor.

YENİ YARİS CROSS GELİYOR

Firmanın Türkiye ayağının günlerdir duyurusunu yaptığı Toyota Yaris Cross'un yeni versiyonunun satışa sunulmasına çok az kaldı. Haziran ayında satışlarının başlayacağı öğrenilen yeni Toyota Yaris Cross B-SUV'da adından söz ettirmek için hazırlanıyor.

Yeni Toyota Yaris Cross, Haziran ayında Türkiye'de satışa sunulacak

Firmanın bu yeni modeli ile ilgili en net bilgi Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt'tan geldi. Teknotalk'ya yer alan habere göre Bozkurt yeni Toyota Yaris Cross'un Avrupa'da en çok tercih edilen modellerden olmasından bahsetti. Ali Haydar Bozkurt “Giderek büyüyen B-SUV segmentinin en dikkat çekici modeli olarak Avrupa’da segmentinin en çok tercih edilen lider modeli olmayı başardı. Hibrit araçlar artık tüm kullanıcılar tarafından sevilen ve tercih edilen bir seçenek haline geldi. Yeni Yaris Cross da hibrit motorunun yanı sıra çok yönlülüğü ve kalitesiyle segmentine liderlik etmeye devam edecek” dedi.

Otomobil severlerin bu arabaya ülkemizde ilgisinin fazla olması ön görülüyor. Haziran ayında kullanıcıları ile buluşacak arabanın sahiplerinin deneyimlerini bir çok kişi tarafından merakla bekleniyor.

SONRAKİ HABER