Yeni nesil Volkswagen Golf Türkiye pazarına girdi! İşte fiyatlar

Türkiye'de günümüzde en çok kullanılan otomobil markalarının başında Volkswagen geliyor. Ünlü firmada Türk pazarına özen göstererek yeni modellerini araba sevenler ile buluşturuyor.

Yeni nesil Volkswagen Golf Türkiye pazarına girdi! İşte fiyatlar

Dünyanın dört bir yanında ürettiği modellerini satışa sunan firmalar çok tercih edilen modellerini güncelleyerek üretmeye devam ediyor. Adı aynı olan fakat önceki sürümlerinden farklı olan modeller en güncel özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Bu kapsamda dünyaca ünlü Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in geçtiğimiz günlerde ünlü modeli Golf'ün yeni versiyonunu Türkiye'de satışa sunacağı öğrenilmişti. Araba tutkunlarının da dikkatini çeken bu gelişme sonrasında yeni Golf için beklenen gün geldi.

VOLKSWAGEN'İN EFSANESİ: GOLF

Tam 50 yıldır üretilmesinden dolayı bir efsane olarak nitelendirilen Golf Impression, Life, Style ve R-Line olarak dört farklı türde geldi. Bu yıla özel olarak tasarlanan modelin ülkemize gelişi Temmuz ayını buldu.

Yeni nesil Volkswagen Golf Türkiye pazarına girdi! İşte fiyatlar

Söz konusu araçların Türkiye'de satışa sunulması ile birlikte ne kadarlık bir tutara sahip olduğu belli oldu. Shiftdelete'de yer alan habere göre yeni nesil Golf'ün fiyatları şu şekilde oldu;

1.5 TSI 116 PS Manuel Impression 1 milyon 424 bin TL
1.5 e-TSI 116 PS DSG Life 1 milyon 692 bin TL
1.5 e-TSI 116 PS DSG Style 1 milyon 909 bin TL
1.5 e-TSI 150 PS DSG Style 2 milyon 31 bin TL
1.5 e-TSI 150 PS DSG R-Line 2 milyon 167 bin TL

Yeni nesil golflere nasıl bir ilgi gösterileceği merak konusu oldu. Yeni otomobillerin fiyatlarının yüksek olduğunu ifade eden vatandaşlar araç satın alma haklarını daha alt modellerden yana kullanıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER