Yeni nesil SUV Ford Puma için kampanya indirimli güncel fiyatlar!

Sıfır kilometre otomobiller için kampanyalı fiyatlar açıklanmaya devam ediliyor. Ford Puma fiyatları ne kadar oldu?

Yeni nesil SUV Ford Puma için kampanya indirimli güncel fiyatlar!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobiller araç satın almak isteyenlerin radarında tutulmaya devam ediliyorlar. Bu araçların fiyatlarında oldukça hareketli günler yaşanıyor. Bu hareketlilikten dolayı insanlar sıfır kilometre araç almak istediklerinde tam bir fiyat kaosu içerisinde kendilerini bulabiliyorlar.

KAMPANYA İNDİRİMLERİ YAPILIYOR

Otomobil firmaları araç satış rakamlarında hiç memnun değiller. Hedeflerin gerisinde kalınması sektör için sorun meydana getirirken firmalar müşterileri ikna edebilmek için fiyatlarda küçük çaplı indirimler uyguluyorlar. Kampanya indirimleri ile müşteriler ikna edilmeye çalışılırken bazı müşteriler için bu fiyat değişiklikleri avantaj olarak görülebiliyor.

YENİ ZAMLAR HESAPLANIYOR

Otomobil sektöründe araç fiyatları için yeni zamların hesaplamalarına şimdiden başlanıldı. Artan maliyetleri araç fiyatlarına yansıtmak durumunda kalan firmalar genellikle her ayın başında yeni zamları uyguluyorlar. Markadan bağımsız olarak yeni zamların Ekim ayının başında uygulanmaya başlanması bekleniyor. Bu zamların yüzde 5 iler yüzde 10 arasında olabileceği kaydediliyor.

FORD PUMA GÜNCEL FİYATLAR

Türkiye otomobil piyasasında etkinliği hesaba katılınca öne çıkan firmalardan olan Ford markası araçları ile yoğun talep görüyor. Bu araçlar arasında Ford Puma da yer alıyor. Ford Puma versiyonları için fiyat aralıkları oldukça geniş tutuluyor. Bunun nedeni ise bu araçların versiyonları arasında oldukça fazla fark olmasından kaynaklanıyor.

Ford Puma için en güncel fiyat listesine göre en düşük fiyat 1.127.000 TL olarak açıklandı. Araçların nitelikleri arttıkça fiyatları da doğru orantılı olarak yükseliyor. En yüksek fiyatlı Ford Puma için ise fiyat 1.787.000 TL’ye kadar çıkıyor. Bu en yüksek fiyatlı aracın hibrit motora sahip olduğu görülüyor. SUV niteliğinde olan bu araç segmentinde tercih edilir arabalardan birisi oluyor.

SONRAKİ HABER