Yeni fiyatlar belli oldu! Renault Megan Sedan'ın en ucuzu kaç TL?

Sıfır kilometre otomobillerin fiyat listelerinde güncelleme yapılırken Renault Megane Sedan için Ekim ayında uygulanacak olan fiyatlar belli oldu. Renault Megane Sedan’ın en ucuz fiyatı kaç TL oldu?

Yeni fiyatlar belli oldu! Renault Megan Sedan'ın en ucuzu kaç TL?

Sıfır kilometre otomobil piyasasında satış hareketliliği pek fazla olmasa da fiyat hareketliliği yaşanmaya devam ediliyor. Otomobil firmaları her ayın başında yeni bir fiyat değerlendirmesi yapmak durumunda kalıyorlar. Ayın ilk günlerinde o ay uygulanacak olan fiyatlar belirlenerek ilan ediliyor. Böylece yetkili bayilerde ve satıcılarda uygulanacak fiyatlar belirleniyor. Renault Megane Sedan için de Ekim ayı fiyatları netleşti.

RENAULT MEGANE SEDAN FİYATLARINDA SON DURUM!

Renault Megane Sedan için fiyatlar hakkında karar verildi. Bir önceki ay meydana gelen maliyet artışları rekabet koşulları içerisinde değerlendirilerek araçların yeni fiyatları belirlendi. Renault Megane Sedan için firma herhangi bir fiyat artışı yapmadı. Bir önceki ayın fiyat listesinin Ekim ayında da geçerli olacağı açıklanırken bunda düşen satışların etkili olduğu belirtildi. Maliyet artışlarını göğüsleyen firma fiyat artışı yapmadan Ekim ayında satışlara devam edecek.

Renault Megane Sedan şu anda Türkiye piyasasında 4 farklı versiyon ile satılıyor. Modelin Touch 1.3 versiyonu için 1.546.900 TL fiyatı uygulanıyor. Bu araç aynı zamanda Renault Megane Sedan’ın en uygun fiyatlı seçeneği oluyor.

Renault Megane Sedan Touch 1.5 Blue için ise 1.700.000 TL fiyatı uygulanıyor. Bu aracın performansı bir önceki modele göre daha yüksek verim sağlıyor.

Renault Megane Sedan Icon 1.3 için ise 1.628.900 TL tutarında fiyat açıklandı. Son olarak ise Renault Megane Sedan Icon 1.5 Blue için 1.782.000 TL’den satışların yapılacağı bildirildi.

Öte yandan bu fiyat listesi normal satışlarda geçerli olacak. ÖTV muafiyeti hakkı olanlar için ise farklı fiyatlar uygulanacak. Bu hakka sahip olanlar yalnızca en ucuz fiyatlı Renault Megane Sedan’ı ÖTV ödemeden satın alabilecekler. Diğer versiyonlar için bu imkan müşterilere sistemsel olarak verilemiyor.

SONRAKİ HABER