Yeni Cupra Formentor Türkiye'de satış fiyatları nedir?

Otomotiv sektöründeki gelişmeler yakından takip ediliyor. Otomotiv sektörüne yeni araçlar dahil olmaya devam ederken Cupra, Formentor modelini Türkiye'de satışa sundu. Araç sahibi olmak isteyenler Türkiye'deki Cupra Formentor fiyatını merak ederken araştırmalar da başladı.

Yeni Cupra Formentor Türkiye'de satış fiyatları nedir?

Türkiye'deki otomotiv sektörüne yeni araçlar dahil olmaya devam ediyor. Otomotiv sektöründeki gelişmeler yakından takip edilirken Cupra, yeni modelini Türkiye pazarına dahil ettiğini duyurdu. Cupra, tamamen yenilenen ön ve arka tasarımı, güncellenen motor seçenekleri, iç tasarımı ve donanım seçenekleriyle yeni Formentor modelini Türkiye'de satışa çıkardı.

Doğuş Otomotiv’in distribütörlük faaliyetlerini sürdürdüğü Cupra, Formentor modelini yeni versiyonuyla Türkiye'de satışa sundu. Yeni CUPRA Formentor ön tasarımı, kaputa entegre bakır renkli logosu, yenilenen üçgen formlu gündüz sürüş farları, yenilenen Matrix LED far tasarımı ve 3 boyut efektli ‘Infinite LED’ formundaki arka stoplara entegre edilen aydınlatmalı CUPRA logosuyla markanın yeni tasarım dilini ortaya koyarken ''Yeni Cupra Formentor Türkiye'de satış fiyatları nedir?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

YENİ CUPRA FORMENTOR TÜRKİYE SATIŞ FİYATLARI NEDİR?

Cupra Formentor'un iç tasarımında 10,25 inç dijital gösterge paneli ve yenilenen multimedya sistemi gibi donanım güncellemeleri göze çarpıyor. Tamamen yenilenen 18 ve 19 inç boyutlarındaki jant tasarımları, mat siyah ağırlıklı gümüş gri veya bronz renklerle satışa sunuluyor.

Yeni Cupra Formentor Türkiye'de satış fiyatları nedir?

Mat Magnetic Gri, Graphene Gri, metalik Magnetic Gri, Midnight Siyah ve Buzul Beyazı gövde renklerine ilave olarak Fiord Mavi ile VZ serilerine özel olarak sunulan Mat Century Bronz ve Mat Enceladus Gri seçenekleri renk paletine eklendi. Yeni Cupra Formentor'da fiyat listesi ise şöyle;

  • Cupra Formentor 1.5 eTSI (mHEV) 150 PS DSG lansmana özel 1.975.000 TL'den

Yeni Cupra Formentor Türkiye'de satış fiyatları nedir? - Resim : 2

  • 1.5 eTSI (mHEV) 150 PS DSG VZ-Line lansmana özel 2.290.000 TL'den
  • VZ 2.0 TSI 333 PS DSG 4Drive ise 3.990.000 TL'den satışa sunuldu.

Yeni Cupra Formentor Türkiye'de satış fiyatları nedir? - Resim : 3

Cupra Formentor modelini incelemek için bayileri ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

SONRAKİ HABER