Yakıt cimrisi otomobillerin fiyatları! Toyota, Opel, Fiat, Renault, Peugeot!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında araç fiyatları araştırılırken yakıt cimrisi modeller çok daha fazla tercih ediliyorlar. Yakıt cimrisi fiyat performans otomobillerinin fiyatları ne kadar?

Yakıt cimrisi otomobillerin fiyatları! Toyota, Opel, Fiat, Renault, Peugeot!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında müşteri eğilimleri değişmeye başladı. Bu çerçevede araç sahibi olmak isteyenlerin öncelikleri farklılaştı. Artık insanlar yakıt cimrisi olarak tanımlanan az yakıt harcaması yapan otomobilleri tercih ediyorlar. Bu araçlar daha çok talep alırken fiyat sorgulamaları da buna uygun olarak değişiyor.

YAKIT TASARRUFU ÖNEMLİ HALE GELDİ!

Otomobil satın alacak olan kişiler en azından yakıt maliyetlerinde tasarruf yapmak istiyorlar. Akaryakıt fiyatları artarken bu fiyatlar araç sahiplerini zorluyor. Bundan dolayı maliyet düşürmek isteyenler yakıt cimrisi araçlara yöneliyorlar. Bu da otomobil piyasasında köklü değişimlere neden oluyor. Eskisinden çok daha önemsenen bu durum karşısında firmalar da üretim politikalarını ona göre adapte ediyorlar.

HİBRİT ARAÇLAR AVANTAJLI

Yakıt tasarrufu denildiğinde şüphesiz elektrikli araçlar az maliyet çıkarıyorlar. Ancak elektrikli otomobiller şu anda yaygın bir şekilde tercih edilmiyorlar. En azından Türkiye piyasasında elektrikli otomobil satışları henüz içten yanmalı motorlara sahip araçların satış rakamları ile yarışabilir durumda değiller. Bu da hibrit araçları bir adım öne çıkarıyor.

EN ÇOK SAYILAN YAKIT CİMRİSİ OTOMOBİLLER

Yakıt cimrisi otomobiller içerisinde fiyat performans ürünleri dikkat çekiyor. Tercih edilen araçlar firmaların alt segment araçları olurken bunların bir kısmı hibrit motora sahipler. Hibrit araçların da içerisinde bulunduğu fiyat listesi şöyle açıklandı:

Toyota Yaris 1.424.000 TL
Peugeot 208 1.324.000 TL
Fiat Egea Sedan 985.000 TL
Opel Corsa 1.299.000 TL
Renault Clio 1.665.000 TL

Açıklanan fiyatlar şu anda uygulanan güncel fiyatlardan oluşuyor. Kasım ayının girmesi ile bu fiyatların değişme ihtimalinin çok yüksek olduğunun bilinmesi gerekiyor.

SONRAKİ HABER