Xiaomi'nin yeni SUV otomobili görüntülendi!

Teknoloji devi Xiaomi araba piyasasında da adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Ünlü firmanın merakla beklenen SUV gövde yapılı otomobilinden net bir şekilde görüldü.

Xiaomi'nin yeni SUV otomobili görüntülendi!

Son yıllarda dünya genelinde SUV gövde tipine olan rağbet giderek artmaya başlamıştı. Konforlu ve daha geniş olması nedeniyle tercih edilen bu araçların Sedan gövde tipine olan üstünlüğü net bir şekilde ortaya konulmuştu.

Ünlü firmalarda SUV cinsinden araba üretmeye daha çok önem vermeye başladı. Elektrikli olarak üretilmeye başlanan arabalar ile yeni bir döneme giriş yapıldığının sinyalleri verilmeye başlandı.

XIAOMI YENİ ARABASIYLA GELİYOR

Bu kapsamda teknoloji ürünleri piyasaya sunması ile bilinen fakat otomobil piyasasında bende varım diyen Xiaomi yeni aracını görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Xiaomi'nin yeni SUV otomobili görüntülendi!

SU7'den sonra yeni bir araba üreteceği duyurulan Xiaomi'nin SUV gövde yapılı bir model üstünde çalıştığı açıklanmıştı. Onedio'da yer alan habere göre araba tutkunlarının merakla beklediği modelden net görüntüler geldi. MX11 adı verilen otomobilin henüz son noktada olmadığı gözlemlendi. Üzeri örtülmüş bir şekilde duran MX11'in resmi tanıtımının önümüzdeki yıl olması bekleniyor.

Xiaomi'nin yeni SUV otomobili görüntülendi! - Resim : 2

GÖZLER RESMİ AÇIKLAMADA

Xiaomi'nin ilk modeli olan SU7'nin ardından bu modelde nasıl bir başarı yakalayacağı merak konusu oldu. Ferrari'nin arabası ile benzerlik taşıdığı öne sürüşen MX11 ile ilgili yeni bilgilerin gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER