Volvo XC90 fiyat listesi Eylül 2024 şaşırtıyor!

Dünyanın en sağlam otomobillerini ürettiği belirtilen Volvo’nun Volvo XC90 modeli için yeni fiyatlar belli oldu.

Volvo XC90 fiyat listesi Eylül 2024 şaşırtıyor!

Türkiye’de otomobil piyasasında fiyatlar ile ilgili olarak tartışmalar devam ederken üst segment sınıfında yer alan araçların fiyatları görenleri şaşırtıyor. Bu araçlardan birisi de Volvo tarafından üretilip Türkiye’de piyasaya sürülüyor. Volvo XC90 için fiyatlar ortalama bir vatandaşın satın alamayacağı rakamlarda olurken neredeyse ev fiyatına otomobil satışı yapılıyor. Ancak Volvo XC90 inanılmaz sürüş performansı ile kullanıcıları memnun ederken verilen fiyat özellikle tutkunları tarafından çok da yadırganmıyor.

VOLVO XC90 NASIL BİR OTOMOBİL?

Volvo XC90 incelendiğinde Türkiye’de üç farklı motor seçeneği ile piyasaya sürüldüğü görülüyor. B5 Mild Hybrid dizel, B6 Mild Hybrid benzinli ve T8 Twin Engine motor seçenekleri bulunuyor. Özellikle üçüncü motor seçeneği aracın çok iyi bir performans göstermesini sağlıyor. Bu motor ile 455 hp güç ve 709 Nm tork üretilebiliyor.

Volvo XC90’ın tüm donanım seçeneklerinde AWD sistemi bulunuyor. Bu sistem sayesinde 4 tekerlekten çekiş sağlanabiliyor. Ayrıca 8 ileri otomatik şanzıman ise desteklenmesi performansı üst seviyeye çıkartıyor.

Bütün donanımlarında 7 koltuklu olan Volvo XC90’da bagaj hacmi motor seçeneğine göre değişmekle beraber 692 litreye kadar çıkabiliyor. Bu aracın T8 Twin Engine motor seçeneğinde 0 km’den 100 km’ye hızlanması 5,4 saniyede olabiliyor. Diğer motor seçeneklerinde ise bu süre 7,6 saniye ve 6,7 saniye oluyor.

FİYATLARI AÇIKLANDI!

Volvo XC90 için oldukça geniş bir donanım seçeneği bulunuyor. 12 farklı donanım seçeneği ile satışa çıkarılan Volvo XC90 için en ucuz fiyat 6.415.000 TL olarak açıklandı. En üst donanım için ise fiyat 7.736.000 TL’ye kadar yükselebiliyor. Diğer kalan versiyonlar ise bu fiyat aralığında satılıyorlar. Açıklanan fiyat listesinin Eylül ayının sonuna kadar geçerli olacağı bildirildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER