Volkswagen Ekim 2023 Fiyat Listesi Açıklandı

Dünyanın en büyük otomobil markalarından olan Volkswagen Ekim ayı fiyat listesini açıkladı. Yeni modelleri ile rağbet gören marka geçtiğimiz hafta teknik bir sıkıntı yüzünde fabrikada satışları durdurmuştu.

Volkswagen Ekim 2023 Fiyat Listesi Açıklandı

Alman merkezli dünyanın önde gelen otomotiv şirketi Volswagen 1937 yılında kuruldu. Kurulduğu günden bu yana her yıl satış rekorları kıran ve kalitesiyle takdir toplayan şirket Ekim ayı fiyat listesini açıkladı.

Konforlu sürüşü, dayanıklılığı ve modern teknolojisi ile öne çıkan şirket, Türkiye'de farklı segmentlerde çok sayıda modeli satışa sunulmaktadır. Volkswagen'ın en popüler modelleri arasında Golf, Polo, Tiguan, Passat, Arteon gelmekte. Yeni araba alacakların ve arabasını değiştirmek isteyenlerin merakla beklediği Volswagen Ekim ayı fiyat listesi açıklandı.

screenshot-31.jpg

2025 YILINA KADAR TÜM MODDELERİNİ ELEKTRİKLİ YADA HİBRİT OLARAK SUNMAYI PLANLIYOR

Türkiye'de oldukça popüler olan Volkswagen otomobiller, dayanıklılıkları, konforlu sürüş deneyimleri ve modern teknolojileriyle öne çıkmaktadır. Ayrıca Volkswagen ürettiği elektrikl araçlarlada kullanıcılarından takdir toplamaya devam ediyor. Şirket, 2025 yılına kadar tüm modellerini elektrikli veya hibrit olarak sunmayı planlamaktadır.

screenshot-30.jpg

Şirketin Türkiye'de farklı segmentlerde çok sayıda modeli satışa sunulmaktadır. Volkswagen otomobilleri, cazip fiyat seçenekleri ve zengin donanımlarıyla sürücülerin ilgisini çekmektedir.

VOLKSWAGEN MODELLERİ

Volkswagen'ın en popüler modelleri şu şekilde sıralanıyor,

Golf: B-segment hatchback. Golf, Volkswagen'ın en ikonik modeli olup dünyanın en çok satan otomobillerinden biridir.
Passat: D-segment sedan. Passat, Volkswagen'ın en çok satan sedan modeli olup geniş iç hacmi ve konforlu sürüş deneyimiyle öne çıkmaktadır.

1fc88cd3-dccb-4901-87f3-26d0436dee16-image-for-silan-23468829-1920x1080.jpg

Tiguan: C-segment SUV. Tiguan, Volkswagen'ın en popüler SUV modeli olup geniş iç hacmi ve konforlu sürüş deneyimiyle öne çıkmaktadır.
Arteon: D-segment liftback. Arteon, Volkswagen'ın en yeni sedan modeli olup şık tasarımı ve sportif sürüş deneyimiyle öne çıkmaktadır.

Polo: B-segment hatchback. Polo, Golf'ün küçük kardeşi olup şehirde rahatça dolaşmak için ideal bir otomobildir.

SONRAKİ HABER