Türkiye'de en ucuz sıfır binek otomobil olan Hyundai İ10 modelinde Ağustos 2023 güncel fiyatlar belli oldu!

Türkiye'de en ucuz ve sıfır binek otomobil kategorisinde otomobil almak isteyenleri tatmin eden yeni makyajlı Hyundai İ10 modeli için Ağustos 2023 güncel fiyat listesi belli oldu.

Türkiye'de en ucuz sıfır binek otomobil olan Hyundai İ10 modelinde Ağustos 2023 güncel fiyatlar belli oldu!

Hyundai'nin popüler ve ülkemizde en ucuz binek ve sıfır klasmanında olan modeli i10, makyaj operasyonundan sonra hem dış tasarımda hem de iç mekanda bir dizi güncellemeyle karşımıza çıkıyor. İşte bu yenilikler ve daha fazlası...

hme-ac3-ice-eviz-ext-pm2-metabluepearl-52910k7500-shot5.jpg

Dinamik Tasarım

Yeni Hyundai i10, daha sportif ve dinamik bir görünüme sahip. Alçak tavanı ve uzun dingil mesafesi, otomobile modern ve çekici bir hava katıyor. Ayrıca, yeni makyajla sunulan yedi gövde rengi arasında özel seçenekler de bulunuyor, bu da aracın kişiselleştirilebilirliğini artırıyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

screenshot-8.jpg

Modern Özellikler

Ön kısımda yenilenen farlar ve gündüz sürüş lambalarıyla yeni bir ızgaraya sahip olan i10, şimdi daha çarpıcı bir görünüme sahip. 15 inç alaşım jantlar ve mat gri 2D logolar da dikkat çekiyor. Bu modern özellikler, i10'un sokaklarda göz alıcı bir şekilde dolaşmasını sağlıyor.

bluelink-lifestyle-update-4.jpg

Akıllı Bağlantı

Yeni i10, akıllı teknolojilerle dolu. 4,2 inç LCD gösterge, dijital klima, akıllı anahtar ve USB tip-C bağlantıları gibi özellikler sürücüye kolaylık sağlıyor. 8 inçlik multimedya ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto ile tam bir bağlantı deneyimi sunuyor.

hme-ac3-ice-eviz-ext-5pm-metabluepearl-52910k7500-shot2-rear-sensor.jpg

Gelişmiş Güvenlik

i10, Hyundai Smart Sense güvenlik özellikleriyle donatılmış durumda. Önden Çarpışma Önleme Asistanı (FCA), bisikletçileri de içerecek şekilde genişletildi. Şerit Takip Asistanı (LFA), hız kontrolü, LKA (Şerit Kalma Asistanı) ve ISLA (Akıllı Hız Limitleme Asistanı) gibi özellikler, sürüşü daha güvenli hale getiriyor.

hyundai-i10-4.jpg

Daha Fazla Konfor

Yeni i10, konforu ön planda tutuyor. Elektrikli katlanabilir aynalar, i10'un kullanımını daha pratik hale getiriyor. Bagaj kapasitesi açısından da oldukça cömert olan i10, pratik özelliklerle dolu.

Hyundai'nin makyaj operasyonu geçiren i10'u, hem modern tasarımı hem de gelişmiş teknolojik özellikleriyle dikkat çekici bir seçenek haline getiriyor. Bu model, şehir içi sürüşlerde hem konfor hem de güvenlik sunuyor.

Hyundai İ10 modelinde Ağustos 2023 güncel fiyat listesi verilerine göre işte Türkiye'nin en ucuz, sıfır binek otomobilinin güncel fiyat tablosu:

screenshot-7-001.jpg

Not: Görselde yer alan araçlar, Türkiye’de satışta olan araçlardan farklılık gösterebilir.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER