Toyota yeni modellerini hız tutkunlarının beğenisine sundu

Dünyaca ünlü araba markaları son teknoloji ile geliştirdikleri arabalarını çeşitli organizasyonlar aracılığı ile tanıtıyor. Son model araçlar görenleri görsel ve teknik detayları ile kendine hayran bırakıyor.

Toyota yeni modellerini hız tutkunlarının beğenisine sundu

Dünyaca ünlü Japon otomobil devi araçlarını tanıtmak için İngiltere'yi seçti. Tarihi Goodwood Evi'nin arazisinde gösterilen araçların tanıtımında ünlü isimler yer aldı.

YENİ MODELLER KENDİNİ GÖSTERDİ

Araçların arazide nasıl bir performans gösterdiğinin canlı bir şekilde tanıtılması adına yapılan etkinlikte oyuncu Rowan Atkinson, Ralli sürücüsü Sebastien Ogier ve Kalle Rovanpera gibi isimlerde Toyota'nın programında yer aldı ve araçlarıı deneyimlediler.

Ünlü ralliciler yeni FR Yaris'in iki özel versiyonlarının anahtarlarını teslim aldılar.

Toyota'nın ralli araçlarına ek olarak günlük yaşamdaki araçları da aynı etkinlik kapsamında görücüye çıktı. Firmanın geliştirdiği tam hibrit, şarj edilebilir hibrit, tamamen elektrikli ve hidrojen yakıt hücreli teknolojilerine sahip araçları yakından görülürken araçlar hakkında fikir sahibi olunması sağlandı.

Toyota yeni modellerini hız tutkunlarının beğenisine sundu

MİLYONLAR BU MARKAYI TERCİH EDİYOR

Japon firmasının geliştirdiği araçlar ülkemizde de yüzbinlerce insan tarafından kullanılıyor. Firmalar günümüzde özellikle elektrikli ve hibrit araç modelleri üzerinde duruyor.

Otomotiv sektöründe söz sahibi olan bu firmalar kullanıcılardan gelen geri dönüşlere göre modeller geliştiriyor. Bu kapsamda fuar ve tanıtım etkinlikleri araba tutkunları olduğu kadar firmalarında büyük önem verdiği programlar olarak göze çarpıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER