Toyota en uzun ömürlü otomobiller listesinde zirvede yer aldı!

Günümüzde araba satışlarında müşteriler bir çok hususa dikkat ederek satış işlemini gerçekleştiriyor. Ödediği ücretin karşılığını en iyi şekilde almak isteyenler marka seçimi konusunda dikkati elden bırakmıyor.

Toyota en uzun ömürlü otomobiller listesinde zirvede yer aldı!

Yüzlerce araba marka ve modeli güncel olarak çeşitli başlıklar altında satış stratejisi uyguluyor. Otomobil kullanımını çok daha konforlu ve zahmetsiz bir hale getirmeyi hedefleyen şirketlerden en çok dayanıklılık ve uzun ömürlü üretimler yapması bekleniyor.

JAPON FİRMA DAMGA VURDU

Otomobil üretimi konusunda bu duruma en çok dikkat edenler ilgili bir liste yayınlandı. Shiftdelete'de yer alan habere göre kullanıcılara en uzun sürek kullanım ömrü veren 30 otomobil modelinde zirve Toyota'nın oldu.

Japon markanın zirvedeki otomobilleri sırasıyla Tundra, Sequota, 4Runner, Tacoma ve Highlander Hybrid oldu. Toyota Tundra 400.000 bin kilometre gitme ihtimali yüzde 36.6 olarak sağlamlığını bir kez daha gözler önüne serdi. Toyota'nın ilk 5'e kimseye kaptırmamasına ek olarak Avalon modeli'de 8. sırada yer alarak uzun ömürlü otomobiller listesinde ilk 10'a girmeyi başardı. Listenin 6. sırasında ise Honda'nın Ridgeline modeli yer alırken 7. sıranın sahibi Chevrolet Suburban oldu.

BÜYÜK BAŞARI

Toyota ilk 30 otomobil içerisinde 9 farklı model ile yer alarak listenin büyük bir bölümünü tek başına oluşurdu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER