Toyota Corolla Hybrid için Eylül sonu fırsat indirimleri açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil satın alacak olan kişiler için Eylül sonu fırsatlarında son günlere girildi. Toyota Corolla Hybrid için fırsat fiyatları ne kadar oldu?

Toyota Corolla Hybrid için Eylül sonu fırsat indirimleri açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil piyasası için fiyat gelişmelerinde yeniden hareketli bir döneme girilmeye hazırlanılıyor. Araç satın almayı düşünenler Eylül sonu fırsat kampanyalarından yararlanabiliyorlar. Ancak bu fırsatlar sadece Eylül ayının sonuna kadar geçerli olacak. Araç fiyatlarına Ekim zamları geldiğinde ise piyasada rekabet koşulları yeniden oluşacak. Bundan dolayı sıfır kilometre araç alacak olan kişilerin önlerinde çok sınırlı günler kaldı.

HİBRİT ARAÇLAR TERCİH EDİLİYOR

Yeni nesil elektrikli otomobillere bakış açısı herkes tarafından olumlu olmayabiliyor. Bunun bir geçiş aşaması olan hibrit motorlu araçlar ise daha fazla tercih ediliyor. Elektrikli otomobillerin performanslarına dair şüphe duyanlar hibrit araçları satın alabiliyorlar. Bir geçiş süreci olarak görülen hibrit motorlu araçlar daha fazla ilgi görüyor. Firmalar da bu alandaki modellere çok büyük yatırım yapıyorlar. Toyota Corolla Hybrid modeli de bu araçların en iyilerinden birisi olarak gösteriliyor.

TOYOTA COROLLA HYBRİD FIRSATLARI!

Toyota Corolla model olarak dünya otomobil piyasasında rüştünü ispat etmiş bir model olarak ön plana çıkıyor. Süreklilik açısından bir başka örneği pek olmayan bu model 50 yıldan fazladır üretiliyor. Gelişen imkanlara adapte edilen Toyota Corolla için hibrit motorlusu olan Toyota Corolla Hybrid de bu açıdan dikkat çekiyor. Yeni nesil Toyota Corolla olarak dikkat çeken araç için Eylül sonu itibariyle son bir fiyat sürprizi yapıldı.

Toyota Corolla Hybrid fiyatları için Eylül sonu kampanya indirimleri devreye girdiğinde oluşan fiyat listesi dikkat çekiyor. Bu aracın Türkiye piyasasında 4 farklı versiyonu satışta bulunuyor. Fiyatlar ise kampanya indirimi uygulandıktan sonra 1.825.500 TL ile 2.082.500 TL arasında değişiyor. Bu araç için tahminen gelecek hafta bir zam uygulaması yapılacak ve fiyatlar 80-90 bin TL civarında yükseliş olması bekleniyor. Ellerini çabuk tutacak olan kişiler bundan dolayı daha avantajlı çıkacaklar.

SONRAKİ HABER