Toyota Corolla Eylül 2024 fiyat listesinde kampanya indirimi jesti

Eylül ayı için geçerli olarak Toyota Corolla fiyat listesi belli oldu. Toyota Corolla için kampanya indirimli fiyatlarla müşterilere jest yapıldı.

Toyota Corolla Eylül 2024 fiyat listesinde kampanya indirimi jesti

Türkiye’de sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına farklı oranlarda zam uygulandı. Otomobil firmaları artan maliyetler üzerine yeni bir maliyet hesaplaması ile araç fiyatlarını artırdılar. Firmaların sıfır kilometre otomobil fiyatları bir miktar yükselirken piyasada rekabet koşulları yeniden oluştu. Buna kampanya indirimleri de eklenince otomobil fiyatları yeniden dizayn edilmiş oldu.

TOYOTA FİYAT LİSTESİNİ YENİLEDİ

Sıfır kilometre otomobillerde çokça tercih edilen markalardan olan Toyota için Toyota Türkiye fiyat listelerini değiştirdi. Markanın Türkiye satış fiyatları yeniden belirlenirken Toyota kalitesini tecrübe etmek isteyenler bir miktar daha fazla ödeme yapmak durumunda kalacaklar. Buna karşın yapılan kampanya indirimi ile araç satışlarının olumsuz etkilenmemesi amaçlandı. Yeni fiyatlardan satışlar ise resmen başladı.

TOYOTA COROLLA ÖZEL MODEL!

Toyota firmasının Toyota Corolla modeli en özel otomobil olarak dikkat çekiyor. Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada bu modele çok büyük ilgi gösteriliyor. 50 yıldan fazla bir geçmişi olan Toyota Corolla en klasik araçların başında geliyor. Bu araç aradan geçen süre içerisinde teknolojik imkanların gelişmesi ile bambaşka bir hale geldi. Kullanıcıların gayet memnun kaldıkları Toyota Corolla her yıl dünyada en çok satılan otomobil modelleri listesinin ilk 2 sırasında kendisine yer bulmayı başarıyor.

TOYOTA COROLLA YENİ FİYATLARI

Toyota Corolla için yeni fiyatlardan satışlar başladı. Açıklanan fiyat listesine göre en düşük fiyat 1.523.000 TL oldu ama bu fiyata kampanya indirimi eklenince satış fiyatı 1.433.000 TL’ye düşüyor. Bu modelde müşterilere 90.000 TL’lik kampanya indirimi jesti yapılıyor.

En pahalı Toyota Corolla’nın fiyatı ise 1.900.000 TL olarak ilan edildi. Bu araç için ise 65.000 TL’lik kampanya indirimi jesti sunuldu. Böylece satış fiyatı 1.835.000 TL’ye düşüyor.

Toyota Corolla’nın diğer donanım versiyonlarında da kampanya indirimleri uygulanırken kampanya indirimli fiyatlar sırasıyla 1.518.500 TL, 1.607.000 TL ve 1.716.000 TL olarak uygulamaya sokuldu.

SONRAKİ HABER