Toyota Corolla Cross Hybrid’de 190.000 TL indirim yapıldı!

Toyota Corolla Cross Hybrid model sıfır kilometre araç için 190.000 TL tutarında fiyat indirimi yapıldığı açıklandı.

Toyota Corolla Cross Hybrid’de 190.000 TL indirim yapıldı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında son dönemlerde fiyat indirimleri yaygınlaşmaya başladı. Araç sahibi olmak isteyenler fiyatlarda sağlanacak olan avantajları bekliyorlardı. Her yılın sonuna doğru otomobil piyasasında fiyat indirimleri gerçekleşiyordu. Ancak bu yıl görüntü biraz daha farklı olarak dikkat çekiyor. Otomobil firmaları çok da parlak olmayan bir yılın son çeyreğine girdiler. Stokların da eritilmesi gerekiyor ve bunun için de fiyat indirimlerine yönelmeler daha erken gerçekleşti.

TOYOTA COROLLA CROSS HYBRİD KAMPANYASI

Toyota firması dünyada en çok araç satışı yapan firma olarak her yıl rekorlar kırarken Türkiye piyasasında olumsuzluklar yaşanıyor. Bu olumsuzlukların bertaraf edilebilmesi için ise kampanyalara ağırlık veriliyor. Toyota Corolla Cross Hybrid için yeni bir kampanya açıklanırken müşterilere özel bir jest yapılıyor. Bu jest ile beraber sıfır kilometre Toyota Corolla Cross Hybrid satın almak bir miktar daha kolay bir hale geliyor.

Toyota Corolla Cross Hybrid için firma 190.000 TL’ye varan fiyat indirimi kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin en yakın Toyota bayisine giderek işlemlerini yapmaları gerekiyor. Oldukça nitelikli bir araç olarak dikkat çeken Toyota Corolla Cross Hybrid için fiyatlar da bu üstün özelliklere göre bir miktar yüksek olabiliyor.

Firma tarafından Toyota Corolla Cross Hybrid fiyat listesi şu şekilde açıklandı:

1.8 Hybrid Flame e-CVT: 1.888.500 TL
1.8 Hybrid Flame X-Pack e-CVT: 1.941.000 TL
1.8 Hybrid Passion e-CVT: 2.135.000 TL
1.8 Hybrid Passion X-Pack e-CVT: 2.283.000 TL
1.8 Hybrid Passion X-Pack Siyah Tavan e-CVT: 2.313.000 TL

SONRAKİ HABER