TOGG'un yeni modeli T10F Ankara'da görücüye çıktı

Türkiye'nin yerli otomobil markası TOGG bugün markanın geleceği açısından önemli bir tanıtıma imza attı. Daha önce yurt dışında bir fuarda görünen ilk sedan modeli bir kez daha kendini gösterdi.

TOGG'un yeni modeli T10F Ankara'da görücüye çıktı

İlk olarak 2023 yılında satışa sunulan fakat öncesinde da yıllar süren bir geçmişi olan yerli ve milli otomobil piyasaya iyice ısındı. TOGG tarafından satışa sunulan ilk marka T10X'den sonra gelecek 2. model bir kez daha kendini gösterdi.

T10F GELİYOR

SUV gövde yapısı olarak üretilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobil araç pazarında halen adından söz ettiriyor. Ülkemizde en çok satılan elektrikli otomobiller arasında zirvede yer alan ve yerli bir marka olmasından dolayı ayrıca ilgi çeken TOGG T10X geniş bir kesimden onay almıştı.

TOGG'un yeni modeli T10F Ankara'da görücüye çıktı

Bu arabaya iyice alışan Türk halkı sedan olarak bilinen daha uzun gövde tipine sahip olan aracın ne zaman çıkacağını merak etmeye başlamıştı. T10X gibi bir ilgi ile karşılaşması tahmin edilen ilk yerli sedan otomobil T10F bugün başkentte kendisini gösterdi.

SENEYE YOLLARDA

TOBB 80. Mali Genel Kurulunun gerçekleştirilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki isimler arabayı yakından inceledi. 2025 yılının Mart ayında çıkması beklenen T10F'in teknik özellikleri ve sürece dair bilgiler aracı inceleyen isimlere verildi.

SONRAKİ HABER