TOGG'un ikinci modeli T10F Teknofest'te sergilenmeye başlandı

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili sloganı ile yola çıkan TOGG ilk olarak 2023 yılında piyasaya sürülmüştü. Elektrikli oluşu ile ayrıca dikkat çeken bu araca vatandaşlar büyük ilgi göstermişti.

TOGG'un ikinci modeli T10F Teknofest'te sergilenmeye başlandı

SUV gövde tipine sahip bu araç piyasaya çıktığı ilk andan itibaren yoğun bir taleple karşılaşmış, hükümet kurumları da makam arabası olarak TOGG'u tercih etmişti. İlk arabanın giderek yaygınlaşmasının ardından gözler üretilecek 2. modele çevrilmişti.

Uzun bir süredir geliştirildiği bilinen ve çeşitli yerlerde sergilenen TOGG'un 2. arabası T10F'in sıradaki durağı Adana oldu. Her sene ülkenin farklı yerlerinde düzenlenen Teknofest'in bu seneki adresi olan Adana'da vatandaşlar yeni otomobili yakından görme fırsatı yakaladı.

TOGG'un ikinci modeli T10F Teknofest'te sergilenmeye başlandı

ÜRETİLEN İLK SEDAN MODELİ

TOGG'un ilk sedan model arabası olan T10F'in gelecek yıl satışa sunulması planlanıyor. Araç hakkında konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır "T10F ile birlikte aslında çok farklı bir hedef kitleye Togg artık sesleniyor olacak. Biraz daha spor, ama aynı zamanda bir sedan araçtan beklentileri de karşılayacak şekilde tasarlandı" dedi. Bakan Kacır aracın menzilinin 80 kilometre daha fazla olacağını belirtti.

TOGG T10F'in satış fiyatının ilerleyen aylarda ilan edilmesi bekleniyor. Bu aracada ilginin yüksek olacağı ön görülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER