TOGG'dan Eylül ayına özel faizsiz taşıt kredisi kampanyası başladı

TOGG kampanya duyurusu ile Eylül ayında sıfır araç alan müşterilerine faizsiz taşıt kredisi desteği sağlayacağını duyurdu. Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler için koşullar açıklandı.

TOGG'dan Eylül ayına özel faizsiz taşıt kredisi kampanyası başladı

Türkiye'nin ilk yerli otomobili olması nedeniyle kamuoyu tarafından yakından takip edilen TOGG satışları tüm hızı ile devam ediyor. Elektrikli SUV sınıfında rakiplerine şık tasarımı ve sunduğu fiyat seçenekleri ile fark atan TOGG'da merakla beklenen Eylül ayı kampanyasını duyurdu. TOGG almak isteyen kişilere faizsiz kredi kampanyası başladı.

TOGG KAMPANYA BAŞLATTI! EYLÜL AYI KAMPANYASI İLE FAİZSİZ KREDİ VERİLİYOR...

Türkiyenin Otomobili Girişim Grubu TOGG merakla beklenen Eylül ayı kampanyasını duyurdu. Eylül ayında gıcır gıcır sıfır araba sahibi olmak isteyenlere tercihini TOGG'dan yana kullanmaları halinde 12 ay vadeli faizsiz taşıt kredisi verileceği açıklandı.

TOGG'dan Eylül ayına özel faizsiz taşıt kredisi kampanyası başladı

TOGG TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI LİMİTİ NE KADAR?

Eylül ayına özel olarak açıklanan kampanya kapsamında TOGG araç almak isteyen kişilere 700 bin liraya kadar faizsiz taşıt kredisi 12 ay vadeli olarak verilecek. Daha uzun vadeli taşıt kredisi çekmek isteyen kişilere ise anlaşmalı bankalar üzerinden 30 ay vadeli kredi verilirken kredi limiti yine 700 bin TL ve araç kredisi faiz oranı ise yüzde 2,29 olarak açıklandı.

TOGG'dan Eylül ayına özel faizsiz taşıt kredisi kampanyası başladı - Resim : 2

TOGG T10X EYLÜL AYI SATIŞ FİYATI 2024! EN UCUZ TOGG NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler için en ucuz TOGG fiyatı 1 milyon 432 bin 600 TL olarak belirlenirken en yüksek TOGG satış fiyatı ise 1 milyon 823 bin TL olarak açıklandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER