TOGG'dan elektrikli araç sahiplerine bayramda yüzde 50 indirimli şarj imkanı

Bayram döneminde her sene olduğu gibi yollarda bir yoğunluk yaşanması bekleniyor. Yerli ve milli otomobil markası TOGG ise bu durumu araç sahiplerini mutlu edecek bir kampanyaya çevirdi.

TOGG'dan elektrikli araç sahiplerine bayramda yüzde 50 indirimli şarj imkanı


Türkiye'nin son dönemde en çok satılan otomobilleri arasında yer alan ve elektrikli olması nedeniyle de ayrı bir ilgi çeken TOGG, elektrikli araç kullanıcılarını yaptığı paylaşımı ile sevindirdi.

BAYRAMA ÖZEL KAMPANYA

TOGG'un sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda Bayram boyunca "Bayram boyunca Trugo istasyonlarında tüm elektrikli araç sahiplerini %50’ye varan indirim bekliyor. İndirim 16 Haziran 00.00 ile 19 Haziran 23.59 arasında geçerli olacak" denildi.

TOGG tarafından yapılan bu kampanyaya elektrikli araç sahiplerinin büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor. Bu tarz ilgi çeken hamleler ile vatandaşların yerli ve milli otomobile rağbet artıyor.

TÜRKİYE'NİN İLGİSİ ARTMAYA DEVAM EDİYOR

TOGG'un kısa mesafeli versiyonu depoyu 418 TL'ye dolduruyor. Bu hizmetten yararlanan bir kişinin 209 lira civarında bir rakama aracının bataryasını doldurması bekleniyor.

Bu nedenle özellikle bayram döneminin yaklaşmasının da getirisiyle elektrikli araç dolum istasyonlarında bir yoğunluk yaşanması bekleniyor. Son yıllarda TOGG ile beraber Tesla gibi yabancı markalarında Türkiye pazarına girişi altyapı çalışmalarını hızlandırdı. Her geçen yıl elektrikli araç satışının arttığı ülkemizde gelecekte rakamların çok daha fazla olması ön görülüyor

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER