TOGG T10F test sürüşü yaparken görüldü

İlk modelini SUV gövde yapılı araba olarak çıkaran TOGG 2. modelini yeni yılda satmayı planlıyor. Bu sefer sedan tipinde olacak yeni aracın adının T10F olacağı ifade edilmişti.

TOGG T10F test sürüşü yaparken görüldü

Uzun yıllar boyunca uzak bir ihtimal olarak görülen Türkiye'nin yerli ve milli otomobil markası sahibi olması geçtiğimiz dönemlerde gerçeğe dönüşmüştü. Türkiye'nin otomobili girişim grubu (TOGG) adıyla yola çıkan bu marka 2023 yılında ilk arabası T10X'i satışa sunmuştu.

GELECEK YIL SATILMAYA BAŞLANACAK

Büyük ilgi gören ve on binlerce satan TOGG T10X'in çıkışından sonrasında 2. model olan T10F'e dair bilgiler gelmeye başlamıştı. Yurt dışında bir fuarda kendi gösteren T10F daha sonrasında Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yakından incelenmişti.

TOGG T10F test sürüşü yaparken görüldüTOGG T10F test sürüşü yaparken görüldü - Resim : 2

YENİ TOGG MODELİ YOLLARDA

Vatandaşlarında çıktığı andan itibaren büyük ilgi göstermesi beklenen T10F ile ilgili yeni görüntüler geldi. 2025 yılında satışa sunulması planlaması yapılan T10F'in kamuflajlı bir şekilde deneme sürüşüne çıkarıldığı görüldü.

Geçtiğimiz ay Türkiye'de sadece 601 adet TOGG satılması, bu arabaya gösterilen ilginin azaldığı şeklinde yorumlanmıştı. Gelecek yıl Türkiye piyasasında satışa sunulacak T10F ile şirketin yeniden popülerliğinin ve satış rakamlarının yükselmesi bekleniyor.

T10F'in çıkmasına şu an tahmini olarak 6 ay dolaylarında bir zaman dilimi bulunuyor. Süre yaklaştıkça arabaya dair daha detaylı bilgilerin gelmesi ön görülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER