TOGG faizsiz kredi kampanyasını uzattı! 12 ay vade imkanı

Çıktığı günden itibaren vatandaşların yoğun bir şekilde tercih ettiği yerli ve milli otomobil TOGG'a ilgi sürüyor. Sunulan kampanya ve seçenekler ile aracı satın alan sayısı artmaya devam ediyor.

TOGG faizsiz kredi kampanyasını uzattı! 12 ay vade imkanı

2023 yılında ilk teslimatı yapılmaya başlanan ve aradan geçen süre zarfında binlerce insanın satın aldığı TOGG marka elektrikli otomobiller yollarda sıklaşmaya devam ediyor. Bu deneyimi henüz yaşayamayan sürücüler için ise ilgi çekici kampanyalar gerçekleştiriliyor.

TOGG KAMPANYASI UZADI

Bu kampanyalar arasında ise yüzde 0 faiz ve 12 ay vade fırsatı tanıyan Trumore uygulamasına özel kampanya akıllarda yer edinmişti. TOGG'un üretilen ilk ve şu ana kadar ki satışta olan tek modeli T10X'in en güçlü versiyonu için geçerli olan bu kampanya 800 bin TL krediye faizsiz ve 1 yıl vade fırsatı sunuyor.

Togg’un dijital platformu Trumore uygulamasına özel bu kampanyanın uzatılmasının ardından aracı satın almak isteyen vatandaşların bu seçenekten yararlanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ülkenin en çok satılan elektrikli otomobil olan TOGG T10X'in ilerleyen dönemlerde yeni modeller çıkaracağı biliniyor.

T10F SENEYE GELİYOR

Üretilen yeni modellere özel kampanyaların da beraberinde gelmesi beklenirken T10X'in ardından ilk olarak T10F bekleniyor. TOGG'un ilk sedan otomobili olacak T10F geçtiğimiz dönemlerde yurt dışında bir fuarda tanıtılmış ve gelecek yıl çıkışını yapması beklendiği dile getirilmişti. TOGG'un 2030 yılına kadar T10F ile birlikte 4 yeni model daha üretmesi tahmini yapılıyor.

SONRAKİ HABER