Tank gibi SUV Peugeot 5008 fiyatlarında değişiklik yapıldı!

Sıfır kilometre otomobil fiyatları değişmeye devam ediyor. Peugeot 5008 için belirlenen yeni fiyatlar ne kadar oldu?

Tank gibi SUV Peugeot 5008 fiyatlarında değişiklik yapıldı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında fiyat odaklı gelişmeler baş döndürmeye devam ediyor. Otomobil sahibi olmak isteyenler bu fiyat hareketlerini çok yakından takip ediyorlar. İyi bir otomobil satın almak isteyenlerin önemli bütçeleri gözden çıkarmaları gerekiyor. Bu çerçevede firmalar araçların fiyatlarını belirleyerek duyuruyorlar. Peugeot model sıfır kilometre araçların fiyatlarına dair son gelişmeler belli oldu.

ÜSTÜN NİTELİKLİ SUV PEUGEOT 5008

Peugeot model sıfır kilometre otomobiller incelendiğinde özellikle bir model çok büyük dikkat çekiyor. Firma araç modellerini uzunca bir süredir SUV ağırlıklı olarak üretiyor. Bu araçlar içerisinde ise Peugeot 5008’in özel bir yeri bulunuyor. Bu araç oldukça nitelikli bir otomobil olurken kullanıcılara çok önemli imkanlar sağlıyor. Bu araç için firma son fiyatları açıkladı.

FİYATLAR BELLİ OLDU!

Peugeot 5008 için firma tarafından fiyat açıklaması yapıldı. Maliyetler ile piyasa koşulları değerlendirilerek belirlenen fiyatlar biraz cep yakacak cinsten oluyor. Peugeot 5008 için firma iki farklı versiyonu müşterilerin tercihlerine bırakıyor. Müşteriler bu iki versiyondan birisini tercih ediyorlar. Aralarındaki fark ise motorlarının nitelikleri oluyor.

Peugeot 5008 için iki farklı motor seçeneği bulunuyor. Dizel motora sahip Peugeot 5008 firma tarafından 2.430.000 TL fiyatla satışa sunuldu. Bir diğer motor seçeneği ise Hybrid oluyor. Hybrid motora sahip Peugeot 5008 satın almak isteyenlerin 2.703.000 TL’yi gözden çıkarmaları gerekiyor.

Öte yandan Peugeot 5008 için ÖTV muafiyeti gibi bir imkan bulunmuyor. Bu muafiyet fiyat limitinin çok üzerinde bir fiyata sahip olunmasından kaynaklanıyor. Hatta muafiyet fiyat limiti Ocak 2025 döneminde artacak ama bu yeni limit de bu otomobilin fiyatının altında kalacak.

SONRAKİ HABER