Tank gibi araba aşık olacaksınız: Dacia Bigster 2025 tanıtıldı!

Büyük araç kullanmayı sevenler ve kalabalık aileler için tasarlanan Dacia Bigster tanıtıldı. Görenlerin tank gibi araba yorumu yaptıkları model teknik ve donanım özellikleri ile de dikkat çekti.

Tank gibi araba aşık olacaksınız: Dacia Bigster 2025 tanıtıldı!

Otomobil tutkunlarının büyük bir merakla beklemiş olduğu yeni modeller peş peşe tanıtılmaya devam ederken bunlardan biri de Dacia Bigster olarak öne çıktı. Şimdiye kadar üretilen en büyük Dacia olması nedeniyle merakla beklenen modelin resimleri görenlere "tank gibi araba" yorumunu yaptırdı.

DACİA BİGSTER ÖZELLİKLERİ!

Her koşula uygun güçlü ve verimli bir iş modelinin üzerine inşa edilen Dacia efsanesi, yeni bir sayfa ile yoluna devam ediyor.

Yeni Dacia-Lada iş birliği, Dacia’nın Lada ile mühendislik ve üretim alanlarında sinerji oluşturmasını sağlayarak markanın rekabetçiliğini artıracak.

Yeni Bigster Concept, Dacia markasının gelişimini destekleyerek segmentinde yeni ufuklar açıyor.

Estetik anlamda çıtayı daha da yukarı taşıyan Dacia, her zaman olduğu gibi erişilebilir fiyatlarıyla pazardaki en akıllı seçim olarak kalmaya devam ediyor.

Renault Grubu’nun Renaulution stratejisi kapsamında Dacia, 5 yıllık planını duyurdu. Dacia-Lada iş biriminin oluşturulmasıyla verimliliğini ve rekabetçiliğini artıran marka, ürün tarafında da sınıf atlayacak. Bigster Consept’in tanıtımı Dacia’ya C segmentinde yeni ufuklar açıyor.

Tank gibi araba aşık olacaksınız: Dacia Bigster 2025 tanıtıldı!

Dacia ve Lada markalarının CEO’su Denis Le Vot, “Dacia markası, tüketicilere güvenilir, özgün ve en iyi fiyat-performans oranına sahip araçları sunmaya devam edecek. Dacia-Lada iş biriminin oluşturulması sayesinde, üretimde CMF-B platformundan yararlanarak verimliliğimizi daha üst noktalara taşırken, ürünün rekabet gücünü, kalitesini ve çekiciliğini daha da artıracağız. Bigster Concept’in öncülüğünde marka algımızı daha da yukarıya taşımak için ihtiyaç duyduğumuz her şeye sahip olacağız” dedi.

DACİA BİGSTER TÜRKİYE'DE SATIŞA SUNULACAK MI, NE ZAMAN SATILACAK, SATIŞ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL OLACAK?

Dacie Bigster 4,57 metre uzunluğunda ve 1,81 metre genişliği sayesinde heybetli bir SUV olarak araba tutkunlarından tam not almayı başarırken gelen ilk yorumlarda olumlu oldu. Yeni model karşısında heyecanlanan otomobil tutkunları araştırmalara başlarken ne yazık ki şirket tarafından şu anda hem satış hem de fiyat konusunda bir açıklama yapılmadı.

SONRAKİ HABER