SUV segmentine yeni oyuncu! Renault Duster yenilendi

SUV araç sahibi olmak istiyorum diyen kişilere Renault Duster modelinde Ağustos ayına özel yeni kampanyasını duyururken özelliklerde güncellemeye gitti.

SUV segmentine yeni oyuncu! Renault Duster yenilendi

Son dönemde araba sahibi olmak istiyorum diyen kişilerin en çok tercih ettiği araç tipi SUV modelleri olarak öne çıkmaya başlamıştı. SUV araç almak isteyenler için ise Renault beklenen kampanyasını duyurdu. Yenilenen Renault Duster Ağustos ayına özel olarak kampanya ile satışa çıktı.

RENAULT DUSTER AĞUSTOS 2024 KAMPANYASI!

4X4 çekiş sistemi ve 3 motor seçeneğiyle satışa sunulan Dacia Duster büyük ilgi görmeye devam ederken modelin en dikkat çeken yanı ise iddialı SUV tasarımı oldu. Renault yazılı cesur ön ızgara ve kablosuz Android Auto™ ve Apple CarPlay™ özellikli Open R 10.1’’ dokunmatik multimekablosuz Android Auto™ ve Apple CarPlay™ özellikli Open R 10.1’’ dokunmatik multimedya ekranı gibi pek çok özellik araçta dikkat çekiyor.

SUV segmentine yeni oyuncu! Renault Duster yenilendi

Renaul Yeni Duster 1 milyon 249 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarken anahtar teslim olarak satılan araçta isteyen kişilere anlaşmalı bankalar üzerinden taşıt kredisi desteği de sunuluyor. 100 km'de ortalama yakıt tüketimi 8,1 litre olan araç 31 Ağustos 2024 tarihine kadar bu fiyat üzerinden bayilerden satılmaya devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER