SUV sahibi olmak isteyenlere Yeni Renault Rafale piyasanın tozunu arttıracak

D-SUV segmenti içerisinde yer alan Yeni Renault Rafale piyasaya çok hızlı girdi. Hem özellikleri hem de satış fiyatı ile dikkat çeken model sıfır araba sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekti.

SUV sahibi olmak isteyenlere Yeni Renault Rafale piyasanın tozunu arttıracak

Sıfır araç piyasasında fiyatlar dalgalı seyretmeye devam ederken yeni modeller de piyasaya giriş yapmayı sürdürüyor. Dünyanın ve Türkiye'nin en çok satan sıfır araç modelleri arasında yer alan Renault tarafından SUV segmenti için üretilen Rafale modeli piyasaya hızlı bir giriş yaptı.

D-SUV SEGMENTİNİN EN YENİ ÜYESİ YENİ RENAULT RAFALE FİYATI AÇIKLANDI!

D-SUV segmentinin kurallarını yeniden yazmaya gelen Yeni Renault Rafale, Selçuk Havaalanında başlayan ve Bodrum’a uzanan rotada yapılan lansmanı ile Türkiye pazarına rüzgâr gibi bir giriş yaptı. Sportif ve karakteristik tasarımı, özel olarak tasarlanan iç mekânı, Solarbay teknolojisine sahip cam tavanı ve 200 HP E-Tech tam hibrit motoruyla otomobil severleri kendisine bağlayacak benzersiz bir model olan Yeni Renault Rafale, sürüş zevkini en üst seviyeye çıkarıyor.

Araç, lansmana özel 2 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatıyla üst düzey bir sürüş deneyimini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Renault’nun üst düzey SUV Coupe segmentindeki yepyeni modeli Renault Rafale, İzmir Selçuk’tan başlayarak Muğla Bodrum’a uzanan bir rotada gerçekleştirilen lansman ile Türkiye pazarına giriş yaptı.

SUV sahibi olmak isteyenlere Yeni Renault Rafale piyasanın tozunu arttıracak

Adını Renault’nun Fransız havacılık endüstrisindeki prestijli geçmişi ve 1934 yılında 445 km/s hıza ulaşan Caudron-Renault Rafale uçağından alan Yeni Renault Rafale, iddialı ve karakteristik tarzı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Araç, Renault’nun yeni tasarım dili olan biçimli çizgileri ve ileri teknolojik özellikleri sonuna kadar taşırken, sunduğu gelişmiş sürüş deneyimiyle kullanım ve seyahat keyfini maksimum seviyeye çıkarıyor.

5 farklı renk seçeneği ile satışa sunan Renault Rafale 200 HP E-Tech hibrit güç-aktarma sistemi ile beklentileri fazlasıyla karşılıyor. 2 milyon 650 bin liralık başlangıç fiyatı bulunan araç Türkiye pazarına son derece hızı bir giriş yaparken pazara kattığı hava da olumlu karşılandı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER