Son 8 gün kaldı! Citroen 451 bin TL'ye sıfır araç satıyor

Otomotiv sektöründe daralma devam ederken satış rakamlarında yaşanan düşüş fiyatlara da olumlu olarak yansımıştı. Rekor kıran araç fiyatlarında aşağı yönlü düşüş sınırlı kalsa da Citrone Ekim kampanyası için geri sayım başladı.

Son 8 gün kaldı! Citroen 451 bin TL'ye sıfır araç satıyor

Sıfır araba markaları tarafından başlatılan Ekim ayı kampanyaları için geri sayım başlarken Citroen en ucuz sıfır araç modeli için faizsiz kredi desteği sunmaya devam ediyor. Araba almak isteyen ancak yeterli nakit birikimi olmayan kişilere yönelik olarak sunulan sıfır araba kampanyası ile Citroen müşterilerine 120 bin liraya kadar faizsiz taşıt kredisi desteği sağlayacak.

CİTROEN AMİ EKİM 2024 KAMPANYASI! EN UCUZ SIFIR ARABA NE KADAR, KAÇ TL?

Citroen sıfır araç almak isteyen müşterilerine yönelik Ekim ayında pek çok kampanya sunarken bunlardan biri de Citroen Ami için sunuldu. Türkiye'nin en ucuz sıfır arabası ve elektrikli aracı olarak satışa sunulan modelde fiyat Ekim ayına özel olarak 451 bin TL olarak açıklanırken isteyen kişilere faizsiz kredi desteği de sunuldu.

Son 8 gün kaldı! Citroen 451 bin TL'ye sıfır araç satıyor

Citroen Ami Tonici için satış fiyatı 451 bin TL olarak açıklanırken 331 bin TL peşin ödeme yapan kişiler kredi çekmeleri durumunda aylık 10 bin TL taksitle sıfır araba sahibi olacaklar. Stoklu olarak satılan araçlar şu anda hemen teslim olarak satışa sunulmuş durumda.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER