Sipariş üzerine Japonya'dan getiriliyor! Toyota Camry güncel fiyatı açıklandı!

Toyota’nın lüks modellerinden olan Toyota Camry fiyatları ne kadar oldu? Toyota Camry satın almak isteyenler ne kadarlık bütçeyi gözden çıkarmaları gerekiyor?

Sipariş üzerine Japonya'dan getiriliyor! Toyota Camry güncel fiyatı açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında markaların çok satan modellerinin yanında bazı lüks segment içerisinde modelleri de bulunuyor. Bu araçların fiyatları bir miktar daha yüksek olurken otomobiller oldukça özellikli olmalarından dolayı özel bir müşteri kitlesine sahip oluyorlar. Bu araçlardan birisi de Toyota Camry olarak biliniyor. Dev otomobil firması Toyota Camry ile müşterilerin kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor.

ÖZELLİKLERİ NELER?

Toyota Camry oldukça gelişmiş özelliklere sahiptir. Hibrit sistemin öncüsü olan Toyota bu modelde de hibrit motor imkanı sağlıyor. 4 silindirli motora sahip olan aracın elektrikli motoru 202 Nm tork üretebiliyor. Güçlü bir performans sergileyebilen aracın tasarımı da modern çizgilerle donatılmış durumda. Aracın güvenlik özellikleri de üst düzeyde tutuluyor. Diğer nitelikler de eklendiğinde araç çok üst düzey bir sürüş performansı ortaya koyabiliyor.

JAPONYA’DAN GELİYOR

Toyota Camry model araç Türkiye’de üretilen bir otomobil değil. Bundan dolayı sipariş üzerine araç Japonya’dan getirilebiliyor. Müşterilerin karşılaşacakları fiyat ise teslimin yapılacağı tarihte geçerli olan fiyat oluyor. Bundan dolayı Toyota Camry satın almak biraz zahmetli olabiliyor. Ancak bu süreci göze alan müşteriler nihayetinde Türkiye’de benzerini çok kolay bulamayacakları sıfır kilometre otomobil sahibi olabiliyor.

FİYATI NE KADAR?

Toyota Camry için fiyat konusunda firma tarafından son bir açıklama yapıldı. Toyota Camry Türkiye piyasasında tek versiyon ile satılıyor. Toyota Camry 2.5 Hybrid Passion e-CVT için firma güncel fiyatı 3.811.550 TL olarak açıkladı. Ancak araç sipariş üzerine getirileceği için satın almak isteyenler aracın teslim edileceği tarihte geçerli olacak fiyat üzerinden satın almayı gerçekleştirebilecekler. Bu otomobil fiyatının içerisinde çok yüksek oranlara ÖTV maliyeti olduğu ise ayrıca dikkat çekiyor. Yüzde 220 ÖTV ile Toyota Camry satışı yapılıyor ve fiyat içerisinde bu ÖTV maliyeti de yer alıyor.

SONRAKİ HABER