Renault Megane Sedan zamlı fiyat listesi belli oldu

Sıfır kilometre otomobil fiyatlarını yenilen Renault yeni fiyat listelerini yayınladı. Renault Megane Sedan için yeni satış fiyatları belli oldu.

Renault Megane Sedan zamlı fiyat listesi belli oldu

Sıfır kilometre otomobillerde yeni fiyatlar uygulanmaya başlandı. Bu yeni fiyatlar ile beraber otomobil piyasasında rekabet koşulları açısından kartlar yeniden dağıtıldı. Renault firması da fiyat listelerini değiştirterek yeni fiyatları açıkladı. Firmanın çok satan modeli olan Renault Megane Sedan yeni fiyat listesi ile satılmaya başlandı.

RENAULT MEGANE SEDAN FİYATLARI DEĞİŞTİ!

2024 model sıfır kilometre Renault Megane Sedan için fiyatlarda bir miktar artış yapıldı. Yapılan bu fiyat değişikliği ile beraber bu araçları satın almak isteyenler bir miktar daha yüksek bütçeleri feda etmek zorunda kalacaklar.

Renault Megane Sedan’ın en düşük fiyatı 1.517.900 TL’den 1.546.900 TL’ye yükseldi. Bu araç halen daha ÖTV muafiyeti limitini aşmadığı için ÖTV’siz olarak satın alınabiliyor. Diğer donanım seçeneklerinin ÖTV muafiyeti ile satın alınma ihtimali şimdilik tamamen kapanmış oldu.

Renault Megane Sedan için en yüksek fiyat ise 1.782.000 TL oldu. Bu araç son zamdan önce 1.774.000 TL’ye satılıyordu. Yüksek fiyat seçeneğinde fiyat artışının tutarı daha az oldu. Sadece 8.000 TL’lik fiyat artışı uygulandı.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre Renault Megane Sedan’ın iki donanım seçeneği daha satışa sunuldu. Buna göre bu donanım seviyelerinin fiyatları sırasıyla 1.700.000 TL ve 1.628.900 TL olarak açıklandı. Bu modellerin birisinde 8.000 TL, diğerinde ise 29.000 TL tutarında zam uygulandı.

Renault Megane Sedan firmanın en klasik modellerinin başında geliyor. Uzun yıllardır firma özellikle Türkiye piyasasında bu model ile orta segmentte araç satışı yapıyor. Gelişen teknolojilerin araçlara uygulanması ile beraber Renault Megane Sedan tercih edilebilir bir araç haline getirildi. Müşteriler de bu araç için ciddi bir talepte bulunuyorlar. Ayrıca firma Renault Megane Sedan satın almak isteyen müşterilere çeşitli ödeme kolaylıkları da sunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER