Renault Megane Sedan fiyatlarına yeni güncellemede ÖTV detayı ortaya çıktı

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler fiyat araştırmalarını sürdürüyorlar. Renault Megane Sedan için yeni fiyatlar yayınlandı.

Renault Megane Sedan fiyatlarına yeni güncellemede ÖTV detayı ortaya çıktı

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil piyasasında fiyatlar ana gündem maddesi olarak kalmaya devam ediyor. Otomobil firmalarının bu yıl satış hedeflerini tutturmaları zor gözüküyor. Buna karşın araçların fiyatlarına aylık zamlar yapılmaya devam ediyor. Artan maliyetleri fiyatlara yansıtan firmalar bu anlamda müşterileri zor durumda bırakıyorlar. Renault Megane Sedan için de fiyat güncellemesi yapıldı.

RENAULT MEGANE SEDAN ÇOK TUTUYOR

Sıfır kilometre araçların satış rakamları incelendiğinde Renault Megane Sedan’ın çok tutan modellerden birisi olduğu görünüyor. Bu model için firmanın politikası uzun yıllardır biliyor. Markanın orta segment araçlarından olan Renault Megane Sedan uzun yıllardır her yıl yenilenerek üretiliyor. Bu da bir müşteri kitlesinin oluşmasını sağladı. Renault’un geleneksel modellerinden olan Megane Sedan bu açıdan önemli bir müşteri kitlesine hitap ediyor.

FİYATLAR GÜNCELLENDİ!

Renault Megane Sedan için bazı özellikler ön planda tutulduğu için bunun fiyatlara yansıması da kaçınılmaz oluyor. Bundan dolayı yapılan son fiyat güncellemesi ile bu modelin fiyat aralığı 1.546.900 TL – 1.782.000 TL olarak ilan edildi.

Renault Megane Sedan için 4 farklı versiyon satışa çıkarıldı. Touch, Touch Blue, Icon ve Icon Blue versiyonları satışa çıkarılırken fiyatlar da versiyonlara göre değişiyor. Renault Megane Sedan’ın en ucuz versiyonu Touch olurken fiyat 1.546.900 TL olarak açıklandı. Touch Blue versiyonunda ise fiyat 1.700.000 TL’ye yükseliyor. Icon versiyonunun fiyatı 1.628.900 TL olarak açıklanırken Icon Blue de 1.782.000 TL’den satılıyor.

Renault Megane Sedan fiyat listesinde ÖTV muafiyeti detayı da yer alıyor. Sıfır kilometre otomobillerin ÖTV muafiyeti kapsamında olabilmeleri için fiyatlarının 1.591.200 TL’yi aşmaması gerekiyor. Bu çerçevede Renault Megane Sedan için ÖTV muafiyeti sadece Touch versiyonu için uygulanabiliyor. Diğer versiyonlarda ÖTV muafiyeti ile satış olmuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER