Renault Clio fiyatları yeniden belirlendi!

Otomobil fiyatlarına yeni bir düzenleme yapan Renault zam uygulanmış Renault Clio fiyat listesini açıklayarak uygulamaya soktu.

Renault Clio fiyatları yeniden belirlendi!

Türkiye otomobil piyasasında sıfır kilometre araçların fiyatları tamamen değişti. Otomobil firmaları artan maliyetler ile beraber araç fiyatlarını güncellediler. Eylül ayında sıfır araçlara gelecek olan zamlar devreye alındı. Bu zamlar ile beraber piyasanın rekabet koşulları da yeniden belirlenmiş oldu. Türkiye’de en çok araç satan firmalardan olan Renault da fiyat listelerini değiştirdi. Firma Renault Clio için yeni fiyat listesini devreye aldığını açıkladı.

HEM ZAM HEM İNDİRİM!

Renault Clio fiyat listesi incelendiğinde firmanın donanım seviyelerine göre farklı bir fiyat politikası uyguladığı görülüyor. Renault Clio evolution 1.0 Tce x-tronic 90 hp model araç 1.189.900 TL fiyat ile satılmaya başlandı. Bu araç Ağustos ayında 1.184.900 TL fiyat ile satılıyordu. Bu versiyonda uygulanan zam sadece 5.000 TL oldu.

Renault Clio’nun bir diğer versiyonunda ise indirim uygulandı. Renaılt Clio techno esprit alpine Tce x-tronic 90 hp için Eylül ayı fiyatı 1.285.000 TL olarak açıklandı. Aynı araç Ağustos ayında 1.318.000 TL’ye satılıyordu. Bu modelde firma müşterilere 33.000 TL indirim sağlamış oldu. Renault Clio satın almak isteyen müşteriler kendilerine yapılan bu jesti değerlendirmek istiyorlar.

Renault Clio’nun son versiyonu ise Renault Clio techno esprit alpine E-Tech full hybrid 145 hp olarak satışa sunuluyor. Bu araç için açıklanan güncel fiyat 1.665.000 TL oldu. Hybrid motora sahip aracın fiyatının yüksek olması bu durumdan kaynaklanıyor. Aynı araç Ağustos ayında 1.589.000 TL fiyat ile satılıyordu. Renault firması bu modelde fiyat artışını 76.000 TL olarak belirledi.

Renault Clio satış rakamlarında yüksek seviyelere ulaşabiliyor. Bu açıdan firmanın uyguladığı fiyat politikası dikkat çekiyor. Sadece 3 versiyon ile Türkiye’de satılan Renault Clio’nun güncel satış rakamları otomobil piyasası tarafından dahi merak ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER