Renault Clio Ekim kampanyasında zamsız fiyatlarla satılıyor!

Renault Clio satın almak için Ekim ayında açıklanan kampanya müşteriler için oldukça cazip geliyor. Renault Clio araba kampanyasının özellikleri neler?

Renault Clio Ekim kampanyasında zamsız fiyatlarla satılıyor!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında araç satın alacak olanlara firmalar tarafından çeşitli jestler yapılmaya devam ediliyor. Bu jestler ile alakalı olarak yapılan değerlendirmelerde firmaların buna mecbur kaldıklarının altı çiziliyor. Yılın son çeyreğine girilmişken firmalar ne kadar araç satabilirler ise yıllık satış rakamlarında o kadar toparlanma sağlayabilecekler. Bu yıllık rakamlar firmalar için çok büyük bir öneme sahip. Hedeflerin tutmaması durumunda olumsuz not alacak olan firmalar bunun için her yolu denemeye başladılar.

TÜRKİYE PİYASASI ÖNEMSENİYOR

Renault markasının Türkiye için özel bir yeri var. Türkiye’de otomobil tarihi incelendiğinde iki firma ile karşılaşılıyor. Renault bu iki firmadan birisi oluyor. Türkiye’de fabrikası da bulunan Renault için Türkiye piyasası oldukça önemseniyor. Bundan dolayı da satış rakamlarının Türkiye’de düşmesi firma için kabul edilebilir bir durum değil. Renault bu gerekçeler ile Ekim ayına özel kampanyalar ile müşterilerin karşısına çıkıyor.

EN ÇOK SATILAN MODEL

Renault’un en çok satışını yaptığı modeli Renault Clio oluyor. Bu araç uzun yıllardır üretiliyor ve müşteriler tarafından beğenilerek de kullanılıyor. Fiyatı ve elde edilen performans karşılaştırıldığında piyasanın iyi arabalarından birisi olarak görülen Renault Clio alt segment ile orta segmentin tam arasında yer alıyor. Renault Clio için bu aya özel kampanya açıklandı.

EKİM KAMPANYASI!

Renault Clio için firma Ekim ayında herhangi bir şekilde fiyat artışına gitmedi. Bu bile başlı başına bir jest oluyor. Ayrıca müşterilere bazı ödeme destekleri de veriliyor. Bu şekilde araç sahibi olmak biraz daha kolaylaşıyor. Firma ayrıca ticari müşterilere özel indirimler de sağlıyor.

Renault Clio için açıklanan güncel fiyatlara göre ise fiyat aralığı 1.189.900 TL ile 1.665.000 TL olarak ilan edildi.

SONRAKİ HABER