Renault 16.888 TL taksitle sıfır Megane Sedan satıyor!

Türkiye'nin en çok satan Sedan segmenti araçların başında yer alan Renault Megane modeli için yeni kampanyasını duyurdu. Renault Ekim ayı kampanyası kapsamında 16.888 TL taksitle sıfır araç satıyor.

Renault 16.888 TL taksitle sıfır Megane Sedan satıyor!

Sıfır araç fiyatlarında pandemi döneminde başlayan yükseliş sonrasında daha da sertleşmiş, Türkiye'de aynı dönemde dolar kurunun rekor kırmasıyla fiyatlar cepleri yakmıştı. Dünya genelinde Türkiye araç fiyatlarının en çok yükseldiği ülkelerin başında yer alırken yıl sonuna doğru araç fiyatlarında beklenen düşüş etkisi kendisini göstermeye başlamıştı.

RENAULT EKİM 2024 KAMPANYASI! RENAULT MEGANE SEDAN NE KADAR, KAÇ TL?

Hem dünyanın hem de Türkiye'nin en çok satan sıfır araç markalarından biri olan Renault Ekim ayına özel kampanyasını açıklamıştı. Kampanyada artık geri sayıma başlanırken Renault Megane almak isteyenlere taksitle satış imkanı sunuldu.

Renault 16.888 TL taksitle sıfır Megane Sedan satıyor!

Renault tarafından yapılan açıklamada "Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, Megane Sedan modelinin tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir. Kampanyada, 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faiz oranı ile aylık ödeme 16.888 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır." denilerek taksitle almak isteyen kişilere aylık 16 bin 888 TL'den başlayan tutarla alım imkanı sunulacağı ifade edildi.

RENAULT MEGANE NE KADAR, 2024 MODEL SIFIR ARAÇ KAÇ TL?

Renault tarafından satışa sunulan Megane model araçlar için Ekim ayında yayımlanan listede en düşük satış fiyatı Touch 1.3 TCe EDC 140 bg modeli için 1 milyon 546 bin TL olarak açıklandı. En yüksek donanım paketi ise Renault Megane Icon 1.5 Blue dCi EDC 115 bg donanım paketi oldu. Bu paketin satış fiyatı 1 milyon 782 bin TL olarak ilan edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER