Otomobil alacaklara Toyota Corolla için ay sonu indirimleri açıklandı!

Sıfır kilometre otomobiller için ay sonu fırsatları belli olmaya başladı. Toyota Corolla fiyat indirimi ile satılmaya başlanırken bu fırsat fiyatları bu ayın sonuna kadar geçerli olacak.

Otomobil alacaklara Toyota Corolla için ay sonu indirimleri açıklandı!

Türkiye’de otomobil piyasasında her ayın sonu yaklaştığında firmalar bazı kampanyalar ile dikkat çekiyorlar. Bu ay ise firmalar açısından özel bir durum bulunuyor. Otomobil firmaları yıllık satış hedeflerinin bir miktar uzağında kaldılar. Araç satış rakamları düşünce stoklardaki araçlar da sorun oluşturmaya başladı. Dolu stoklarla 2025 yılına girmek istemeyen firmalar ise ay sonu kampanyaları ile müşterileri ikna etmeye çalışıyorlar.

AY SONU KAMPANYASI!

Ay sonu kampanyası ile dikkat çeken firmalardan birisi de Toyota oldu. Toyota Corolla model sıfır kilometre araç önemli indirimlerle müşterilere satılmaya başlandı. Araç alma niyeti olan ve buna dair bütçesi bulunan müşteriler için ay sonu fırsatları önemli avantajlar barındırıyor. Toyota Corolla için yapılan indirimler ise müşterileri cezbediyor.

Toyota Corolla otomobil piyasası için oldukça önemli bir model olarak dikkat çekiyor. Bu araç çok uzun yıllara dayanan bir geçmişe sahip. Firma bu aracı 50 yıldan fazladır istikrarlı bir şekilde üretiyor. Zamanla nitelikli bir otomobil haline gelen Toyota Corolla kullanıcılara üstün sürüş performansı vaat ediyor. Ayrıca bu araç dünya genelinde satış rakamlarına göre en fazla satılan otomobil modelleri arasında yer alıyor.

200.000 TL'LİK AVANTAJ!

Toyota Corolla’nın ay sonu kampanyasına göre en alt versiyonu 1.390.000 TL’ye satılıyor. Bu araç normalde 1.590.000 TL fiyatla satışa çıkmıştı. Uygulanan indirim ile müşterilere 200.000 TL’lik bir fiyat indirimi fırsatı veriliyor. Toyota Corolla’nın en üst versiyonu için ise 1.976.000 TL’lik fiyat açıklanmıştı. Bu otomobil de kampanya indirimi ile 1.911.000 TL’ye düşüyor.

SONRAKİ HABER