Otomobil alacaklara jest! Opel Corsa fiyat listesi Ekim 2024 belli oldu!

Opel firması sıfır kilometre otomobiller için Ekim ayı boyunca uygulanacak fiyat listelerini açıkladı. Opel Corsa fiyatları ne kadar oldu?

Otomobil alacaklara jest! Opel Corsa fiyat listesi Ekim 2024 belli oldu!

Türkiye’de otomobil piyasasında her ayın başı zam dönemi olarak biliniyor. Otomobil firmaları bir önceki ay meydana gelen maliyet artışlarını piyasa koşulları ile değerlendirerek araçların yeni fiyat listelerini belirliyorlar. Yeni fiyat listelerini ilk duyuran firmalardan birisi Opel oldu. Opel firmasının en ucuz modeli olan Opel Corsa için de yeni fiyatlar netleşti.

OPEL CORSA İÇİN FİYATLAR NETLEŞTİ

Opel Corsa model sıfır kilometre araç firmanın yeni fiyat listesi açıklandı. Firma bu ay bu modelde zam uygulaması yapmadı. Araç satış rakamları düşük seviyede gerçekleşince firmalar bu verinin daha olumsuz etkilenmemesi için artan maliyetleri göğüsleyerek fiyat artışı yapmayabiliyorlar. Opel firması da bu konuda inisiyatif alarak zam uygulamayarak çoğunlukla Eylül ayının fiyatlarından satışlara devam edeceğini duyurdu.

Opel Corsa model sıfır kilometre aracın Türkiye piyasasında 4 farklı versiyonu bulunuyor. Bu versiyonlardan ilk 3’ünün fiyatlarında herhangi bir değişikliğe gidilmedi. Bu çerçevede araçların fiyatları şu şekilde uygulanmaya devam edilecek:

Opel Corsa 1.2 Benzinli MT-5 75 HP Edition Manuel: 1.075.900 TL
Opel Corsa 1.2 Benzinli AT-8 100 HP Edition Otomatik: 1.298.900 TL
Opel Corsa 1.2 Benzinli AT-8 100 HP GS Otomatik: 1.358.900 TL

Opel Corsa’nın son versiyonunda ise bir fiyat değişikliği yapıldı ama bu zam şeklinde olmadı. Opel Corsa 1.2 Benzinli AT-8 130 HP Ultimate Otomatik model araç bir önceki ay 1.405.900 TL’den satılıyordu. Bu araç Ekim ayında ise 1.391.900 TL’den satılacak. Müşterilere küçük bir indirim yapılırken fiyatlar netleşmiş oldu.

Opel Corsa için fiyatlar Ekim ayının sonuna kadar bu fiyat listesinde olduğu gibi uygulanacak. Herhangi bir olağan dışı gelişme olursa firma fiyatları değiştirme yönünde politika değişikliğine gidebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER