Opel Mokka için kampanya indirimi başladı!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler için Opel Molla fiyatında özel bir indirim yapıldığı açıklandı.

Opel Mokka için kampanya indirimi başladı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında araç satışlarında indirim furyası yeniden etkili olmaya başladı. Otomobil firmaları satışlar düşünce çareyi fiyat indiriminde buluyorlar. Bu şekilde müşterileri etkilemek isteyen firmalar ikna edici olabiliyorlar. Opel firması da beğenilen modeli olan Opel Mokka için fiyat indirimi açıkladı. Bu indirim ile Opel Mokka satın almak çok daha uygun bir hale geliyor.

OPEL MOKKA KAMPANYASI

Opel Mokka için firma özel bir kampanya açıkladı. Eylül ayı fiyat listesine göre Opel Mokka 1.620.900 TL ile 1.936.900 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Ancak firma müşterilere sadece bu ay için geçerli olacak bir jest yaptı. Bu çerçevede 1.620.900 TL’ye satılan Opel Mokka’nın Edition versiyonu kampanya indirimi ile 1.588.000 TL’ye düşüyor. 32.900 TL indirim uygulanan Opel Mokka daha ucuz bir fiyata satın alınabiliyor.

ÖTV MUAFİYETİ İMKANI

Opel Mokka’nın fiyatına uygulanan kampanya indiriminin çok farklı bir anlamı da bulunuyor. Bu kampanya indiriminden faydalanıp aracı satın alacakların yanında ÖTV muafiyeti hakkı olan müşterilere de bir imkan sağlanıyor. ÖTV muafiyeti için limit uygulaması yapılıyor. Bu çerçevede limit 1.591.200 TL olarak uygulanıyor. Bu limiti aşan fiyatlarla satılan sıfır kilometre otomobillerde ÖTV muafiyeti uygulanamıyor. Ancak Opel yapmış olduğu kampanya indirimi ile Opel Mokka’nın bir versiyonunu bu kapsama sokuyor. İndirim uygulanmayan fiyat listesi ile satışlar yapıldığında ise ÖTV muafiyeti ile Opel Mokka satın alınamıyor.

Opel firmasının Türkiye satışları oldukça önemseniyor. Bu firma Avrupa’da en çok otomobil satışı yaptığı ülkeler içerisinde Türkiye 3. sırada bulunuyor. Büyük bir satış ivmesi yakalayan firma bu pazar payını düşürmek istemiyor. Bundan dolayı da indirim kampanyaları firma tarafından sık sık yapılıyor. Yıl sonunda ortaya çıkacak olan yıllık satış rakamları ise sektör tarafından merakla bekleniyor.

SONRAKİ HABER