Opel Grandland online rezervasyona özel fiyat ile satılıyor!

Opel firmasının beğenilen otomobillerinden olan Opel Grandland için yeni fiyatlar açıklandı. Opel Grandland satın almak için ne kadarlık bütçenin gözden çıkarılması gerekiyor?

Opel Grandland online rezervasyona özel fiyat ile satılıyor!

Sıfır kilometre otomobil satın alma kararı verenler fiyatlar üzerinde yoğun araştırmalar yapıyorlar. Özellikle tercih edilen bazı otomobil modelleri büyük ilgi çekiyor. Opel firmasında bu modellerin başında da Opel Grandland geliyor. Çok açıdan değerlendirildiğinde üst düzey bir araç olduğu görülen Opel Grandland için firmanın satış politikasına uygun olarak belirlediği yeni fiyatlar açıklandı.

SUV FARKI!

Opel Grandland öncelikle SUV bir araç olarak dikkat çekiyor. SUV araçların yıldızları son yıllarda oldukça parladı. Bir dönem çok da ilgi görmeyen bu araçlar sektörde en çok satılan otomobil modelleri haline geldiler. SUV model araçların çok sayıda avantajı bulunurken sektörün de bu yana doğru kaydığı gözlemleniyor. Opel Grandland’ın özellikleri incelendiğinde bu açıdan da üstün nitelikleri olduğu görülüyor. Bu da bu modeli tercih edilir bir araba haline getiriyor.

FİYATLAR DEĞİŞTİ!

Opel Grandland için fiyat listesi incelendiğinde bu modelin Türkiye’de 4 farklı versiyonunun olduğu görülüyor. Bu versiyonların ikisi 1,2 ve ikisi de 1,5 motora sahipler. Benzinli olan 1,2 motorlu Opel Grandland fiyatları GS donanımında 1.907.900 TL, Ultimate donanımında 1.997.900 TL olarak açıklandı.

Dizel motorlu olan Opel Grandland araçların GS donanımı 1.997.900 TL’ye ve Ultimate donanımı da 2.093.900 TL’den satılıyor.

Son olarak ise online rezervasyona özel olarak 1.907.900 TL’ye satılan Opel Grandland’ın benzinli GS donanımı kampanya indirimi ile 1.870.000 TL’ye düşüyor.

Öte yandan ÖTV muafiyeti Opel Grandland için geçerli olmuyor. Bu araç ÖTV muafiyeti ile satın alınamıyor. Fiyat limiti aşıldığı için bu uygulama yapılıyor. Ocak 2025’te ÖTV muafiyeti fiyat limiti arttığında bu araç yeniden muafiyet listesine girebilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER