Opel Corsa Elektrik indirimli fiyat ve özel hediye ile satışa çıktı!

Sıfır kilometre otomobil satın almak için fiyat indirimi bekleyenlere Opel Corsa Elektrik için indirim kampanyası açıklandı. Üstelik müşterilere Ekim ayına özel bir de hediye veriliyor.

Opel Corsa Elektrik indirimli fiyat ve özel hediye ile satışa çıktı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında artık elektrikli motora sahip araçlar ön plana çıkmaya başladılar. Opel firması da modellerin elektrikli versiyonları ile dikkat çekiyor. Firma elektrikli model çıkarmak yerine mevcut modellerini elektrikli hale getirmeyi tercih ediyor. Böylece müşteriler standart modellerin elektrikli versiyonlarını satın alma imkanı buluyorlar. Bunlardan birisi de Opel Corsa Elektrik oluyor.

OPEL CORSA ELEKTRİK KAMPANYASI!

Opel Corsa Elektrik için firma Ekim ayına özel çok dikkat çeken bir araba kampanyası açıkladı. Bu araç için normal satış fiyatı 1.395.900 TL olarak ilan edildi. Ancak bu fiyata indirim uygulaması yapılabiliyor. Opel Corsa Elektrik’i indirimli olarak satın almak isteyenler araçlarını online rezervasyon ile satın almalılar. Bu durumda aracın fiyatı 1.285.900 TL’ye kadar düşüyor. Bu fiyat avantajından da çok sayıda müşteri yararlanmaya başladı.

Opel Corsa Elektrik için ekstradan bir de indirim kampanyası uygulanıyor. Buna göre müşteriler eğer firmanın bu araç için sunduğu finansman desteğinden yararlanmazlar ise o zaman 50.000 TL ek indirim yapılıyor. Bu ek indirim ile beraber Oepl carsa Elektrik’in fiyatı daha da düşüyor.

Opel Corsa Elektrik satın alan müşterilere sadece Ekim ayında geçerli olan bir imkan daha tanınıyor. Buna göre Ekim ayının sonuna kadar bu aracı satın alan müşterilere firma “easyWallbox” elektrikli şarj istasyonu kurulumunu ücretsiz olarak sunuyor.

Tüm bu imkanlar ile Opel Corsa Elektrik satın almak isteyen müşterilerin bu ay sonuna kadar vakitleri bulunuyor. Yeni nesil Opel Corsa son dönemlerin en cazip kampanyası ile yetkili satıcılarda satılmaya başlandı.

SONRAKİ HABER